ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η παρεξήγηση με το Άγιο Φως στη Λάρισα το βράδυ της Ανάστασης – Ο λάθος χειρισμός και το αεροπλάνο που… λοξοδρόμησε

Το Άγιο Φως δεν ήρθε ποτέ φέτος στη Λάρισα το βράδυ της Αναστάσεως και σύμφωνα με τα parapolitika.gr, η ευθύνη βαραίνει έναν χειριστή εντός του πύργου ελέγχου στην 110 Π.Μ.

Μια «ακύρωση» λίγο έλειψε να δημιουργήσει μείζον θέμα με πολιτικές προεκτάσεις στη Λάρισα το βράδυ του Μεγάλο Σαββάτου. Ο λόγος; Το Άγιο Φως, που όλοι περίμεναν στη θεσσαλική πρωτεύουσα και δεν ήρθε ποτέ, το βράδυ της Ανάστασης!

Tο απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της 110 Π.Μ., τρεις βουλευτές (Κέλλας, Μπίζιου, Κόκκαλης) και ο περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, περίμεναν την άφιξη του Αγίου Φωτός. Λίγο πριν από τις 20.00, όμως, ειδοποιήθηκαν πως τελικά το πρόγραμμα άλλαξε και το Άγιο Φως δεν θα ερχόταν στη Λάρισα. Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος «άστραψε και βρόντηξε», κάνοντας λόγο για «μέγιστη απρέπεια έναντι της πόλης». Με ανακοίνωσή του, δε, και ο Χρήστος Κέλλας καυτηρίασε το γεγονός, ενώ όλοι έψαχναν να βρουν τι είχε συμβεί, καθώς κυβερνητικοί παράγοντες δήλωναν άγνοια!

Αξιόπιστη πηγή σύμφωνα πάντα με τα parapolitika.gr, αναφέρει πως η ευθύνη βαραίνει έναν χειριστή εντός του πύργου ελέγχου στην 110 Π.Μ., ο οποίος έκανε λάθος χειρισμό επί της πτήσεως, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο που μετέφερε το Άγιο Φως να μη σταματήσει στη Λάρισα. «Την παρτίδα έσωσε» την επόμενη ημέρα ο Κώστας Αγοραστός, ο οποίος κανόνισε και το Αγιο Φως ήρθε διά χειρός του στη Λάρισα, μέσω… Μετσόβου!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες