Life & Style

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Επανασύνδεση 17 χρόνια μετά τον χωρισμό!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck σε ρομαντική εξόρμηση στην ορεινή Montana, 17 χρόνια μετά από τον χωρισμό τους.

Η 51χρονη και ο 48χρονος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να κάνουν βόλτα με τζιπ στο χειμερινό θέρετρο, όπου ο 48χρονος διαθέτει σαλέ.

Πρόσωπο από το περιβάλλον τους φέρεται να είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη», ενώ μία άλλη πηγή υποστήριξε στο E!News πως δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν, μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, το 2004.

Αξίζει να πούμε, ότι πρόσφατα η JLo χώρισε από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ και ο Ben Affleck με την Άνα ντε Άρμας αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η JLo και ο Ben Affleck γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli”, αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισαν.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις