ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάλη: Το ασημένιο μετάλλιο άνευ αγώνα κατέκτησε ο Γιώργος Πιλίδης στη Σόφια

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από χθες (6/5) με την πρόκρισή του στον τελικό του Προ-ολυμπιακού τουρνουά της Σόφιας, ο Γιώργος Πιλίδης δεν αγωνίστηκε στον τελικό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ο 21χρονος παλαιστής δεν αγωνίστηκε στον σημερινό (7/5) τελικό, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, κι έτσι κρέμασε στο στήθος το ασημένιο μετάλλιο στο τουρνουά στην κατηγορία των 65 κιλών. Ο Πολωνός Γκατζίεφ ήταν αυτός που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, άνευ αγώνα.

Στη γυναικεία Πάλη, στα 68κ. η Αγόρω Παπαβασιλείου ηττήθηκε από την Μανόλοβα με 4-0 στα σημεία. Η αθλήτρια από το Αζερμπαϊτζάν έφτασε έως τον τελικό και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στα 76κ., η Κατερίνα Πιτσιάβα ηττήθηκε από την Σπέρκα (Πολωνία) με 5-0.

Αύριο, Σάββατο (8/5), εκτός από την Παπαβασιλείου, θα αγωνιστούν και οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής. Στα 77κ. ο Γιώργος Πρεβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Μπαμπαγιάν. Στα 87κ., ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα παλέψει με τον Αυστριακό Βάγκνερ. Στην κατηγορία των 97κ. ο Λαοκράτης Κεσσίδης θα αντιμετωπίσει τον Ζόκε (Ουγγαρία), ενώ τέλος στα 130κ. ο Αλέξανδρος Παπαδάτος θα αντιμετωπίσει τον Φινλανδό Κουοσμάνεν. Οι δύο φιναλίστ σε κάθε κατηγορία θα πάρουν και την Ολυμπιακή πρόκριση.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις