ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τούχελ: «Καλύτερη ομάδα της Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτι»

Αισιόδοξος ότι η Τσέλσι μπορεί σε 90 λεπτά αγώνα να καλύψει τη «μεγάλη διαφορά» που τη χωρίζει από τη Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ο Τόμας Τούχελ, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Έτιχαντ» για την Premier League.

Οι Λονδρέζοι νίκησαν 1-0 τη Σίτι στον ημιτελικό του κυπέλλου, τον Απρίλιο, και ο προπονητής τους ελπίζει ότι μπορούν να το επαναλάβουν, τόσο το Σάββατο, όσο και στον τελικό του Champions League, στις 29/5, όπου οι δύο ομάδες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες.

«Όταν παίζεις εναντίον του Πεπ (σ.σ. Γκουαρντιόλα), ξέρεις ότι έχει φτάσει η ώρα για το δυσκολότερο παιχνίδι, γιατί είναι ο προπονητής της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Είναι το σημείο αναφοράς για το πρωτάθλημα, είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά, όπως κάναμε στον ημιτελικό του κυπέλλου, εξαρτάται από εμάς να μειώσουμε αυτή τη διαφορά για 90 λεπτά και το ίδιο θα κάνουμε και στον τελικό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Τούχελ ρωτήθηκε και για τη φημολογία περί μεταφοράς του τελικού του Champions League σε αγγλικό έδαφος, αλλά απέφυγε να πάρει θέση. «Δεν ήξερα ότι υπάρχει συζήτηση γι’ αυτό. Εγώ θα παίξω όπου γίνει το παιχνίδι, τα πάντα αλλάζουν γρήγορα αυτές τις ημέρες. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Τσέλσι και σε εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις. Προς το παρόν, προετοιμάζομαι για τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη» δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις