ΛΑΡΙΣΑ

Κόκκαλης από τα σεισμόπληκτα: Κοινωνικά ανάλγητη η απουσία δρομολογίων του υπεραστικού ΚΤΕΛ – Να μπουν άμεσα κλιματιστικά στα κοντέινερ

Στις σεισμόπληκτες περιοχές των δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας βρέθηκε για μία ακόμη φορά την Τρίτη του Πάσχα ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Από το Δαμάσι, το Αμούρι και το Μεσοχώρι, ο Λαρισαίος πολιτικός στηλίτευσε το γεγονός της μη διασύνδεσης των σεισμόπληκτων περιοχών με τις πρωτεύουσες των επαρχιών και τη Λάρισα με λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ, τονίζοντας πως «είναι ανεπίτρεπτο και κοινωνικά ανάλγητο να κόβονται δρομολόγια σε περιοχές που βρίσκονται κυριολεκτικά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να αναγκάζονται πολίτες να πληρώνουν δεκάδες ευρώ για να μετακινούνται σε γιατρούς και άλλες υποχρεώσεις με ταξί». Μάλιστα, για το θέμα ο κ. Κόκκαλης δεσμεύτηκε στους κατοίκους πως θα κάνει παρέμβαση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τον υπουργό Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.

Παράλληλα, ο πρώην υφυπουργός έγινε αποδέκτης έντονων παραπόνων από τους σεισμόπληκτους που διαμένουν σε κοντέινερ, λόγω της απουσίας κλιματισμού. Για το λόγο αυτό τόνισε πως θα ζητήσει άμεσα από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα τη μέριμνα για την άμεση τοποθέτηση κλιματιστικών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες