ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκινούν αύριο έργα στις οδούς Γούναρη και Κιλκίς – Σε εφαρμογή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 4 Ιουλίου

Ξεκινούν την Πέμπτη 6 Μαϊου,  από τον Δήμο Λαρισαίων τα έργα ανακατασκευής της οδού Γούναρη (από Χρυσοχόου εως Σεφέρη) και της οδού Κιλκίς, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου για ανακατασκευή δρόμων της συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η οδός Γούναρη θα κατασκευαστεί σε ανισοσταθμία με ασφαλτικό, κρασπεδόρειθρα και πλακόστρωση των πεζοδρομίων.

Η οδός Κιλκίς θα κατασκευαστεί σε διατομή ενιαίου οδοστρώματος με ασφαλτικό και πλακόστρωση. Θα κατασκευαστούν επίσης δύο νέοι αγωγοί ομβρίων στα όρια ασφαλτικού και πλακόστρωσης, οι οποίοι θα συνδεθούν με το υφιστάμενο δίκτυο ομβρίων της ΔΕΥΑΛ στην οδό Γούναρη.

Ταυτόχρονα θα κατασκευαστούν νέα δίκτυα οδοφωτισμού και άρδευσης, ενώ θα εκτελεστούν και όλες οι εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

Η ημερομηνία έναρξης των εργασιών για την υποφάση Γ2, που περιλαμβάνει τις παραπάνω οδούς, είναι η ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2021.

Για τους λόγους αυτούς θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς  ΓΟΥΝΑΡΗ (από Χρυσοχόου έως Σεφέρη) και ΚΙΛΚΙΣ από την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2021 έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021  καθ’ όλο το 24ωρο.

ατά τη διάρκεια των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα η συμβολή των οδών Γούναρη με Σεφέρη  θα παραμένει ανοικτή για όσους κινούνται επί της οδού Σεφέρη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ δεν θα εισέρχονται στην οδό Γούναρη (στο τμήμα που θα εκτελούνται εργασίες) , αλλά από την οδό Νικηταρά θα ακολουθούν την διαδρομή : δεξιά στην ΣΕΦΕΡΗ – αριστερά στη ΓΟΥΝΑΡΗ και θα κατευθύνονται προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τις ημέρες της λαϊκής στην οδό Νικηταρά θα ακολουθούν άλλο δρομολόγιο, το οποίο θα ανακοινωθεί από το Αστικό ΚΤΕΛ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες