ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανρί: «Είμαι μαζί με τους Βιεϊρά και Μπέργκαμπ στο σχέδιο του Εκ για την αγορά της Άρσεναλ»

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Spotify, Ντάνιελ Εκ, έχει στο πλευρό του ένα θρύλο της Άρσεναλ, τον Τιερί Ανρί, στην προσπάθεια του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας του Λονδίνου από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Σταν Κρένκε.

Ο Κρένκε και ο γιος του, διευθυντής της ομάδας, Τζος, έχουν κάνει κοινή δήλωση, λέγοντας ότι παραμένουν «100% αφοσιωμένοι στην Άρσεναλ» και πως δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τις μετοχές τους, αλλά οι αντιδράσεις των οπαδών για την αλλαγή ιδιοκτησίας αλλάζει τα δεδομένα.

Ειδικά τώρα που ο Ανρί δήλωσε πως είναι στο πλευρό του Εκ, όπως έχουν κάνει δύο ακόμη διάσημοι άσοι του παρελθόντος, οι Πατρίκ Βιεϊρά και Ντένις Μπέργκαμπ: «Στηρίζω απόλυτα, μαζί με τον Πατρίκ και τον Ντένις, το σχέδιο του Εκ για την αγορά της αγαπημένης μας Αρσεναλ», τόνισε σχετικά ο 43χρονος Γάλλος σταρ.

Να σημειωθεί πως χιλιάδες οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από το «Εμιρεϊτς», μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του συλλόγου μαζί με άλλες 11 κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να δημιουργήσουν την ευρωπαϊκή Super League, οδηγώντας τον Εκ, έναν 30χρονο φίλαθλο της Αρσεναλ, να αποφασίσει να αγοράσει τον σύλλογο.

«Θέλω να δημιουργήσω εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους και θέλω να τους προσελκύσω ξανά» δήλωσε ο Εκ στο επιχειρηματικό κανάλι CNBC. Η Αρσεναλ, αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Forbes, είναι 9η στη βαθμολογία της Premier League, ενώ βρίσκεται και στους ημιτελικούς του Europa League, όπου αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις