ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Άγριος καυγάς καταστηματαρχών στην Ασκληπιού για τα τραπεζάκια (βίντεο)

Ένταση με το “καλημέρα” και την επαναλειτουργία της εστίασης επικράτησε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr νωρίς το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, με όλους τους καταστηματάρχες να προσπαθούν να συμμορφωθούν στους νέους κανόνες και τη Δημοτική Αστυνομία να παρατηρεί και να συμβουλεύει σε πρώτη φάση, προκλήθηκε επεισόδιο στην κορυφή του πεζόδρομου. Το Cakao της οικογένειας Παναγιωτόπουλου συμμορφώθηκε απόλυτα στα νέα δεδομένα και έβγαλε 8 τραπεζάκια με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, έναντι 12 που είχε πριν. Έβγαλε και 4 τραπεζάκια ακριβώς απέναντι, στο παρτέρι με τα λουλούδια καθώς οι νέοι κανόνες είναι ελαστικοί.

Η Δημοτική Αστυνομία δε βεβαίωσε παράβαση, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο φορτηγάκι του Δήμου για να φορτώσει τα τραπεζάκια!… Στο σημείο έφτασε και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θωμάς Παπασίκας ο οποίος σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το κατάστημα να απλώσει αυτά τα 4 τραπεζάκια στο παρτέρι πάρκαρε το όχημα του Δήμου πάνω στον πεζόδρομο. Προκλήθηκε ένταση του Θ. Παπασίκα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος ενώ η κατάσταση ξέφυγε όταν έφτασε και ο Jimmys στο σημείο με τους δυο άντρες να έρχονται στα χέρια!… Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων ωστόσο η οικογένεια Παναγιωτόπουλου φέρεται αποφασισμένη να διεκδικήσει το δίκιο της με κάθε μέσο.

Εντωμεταξύ  αργότερα το απόγευμα  η τροχαία έγραψε το σταθμευμένο όχημα του Δήμου για… παράνομη στάθμευση πάνω σε πεζόδρομο!!!…

 

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες