ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα ανθοπωλεία Fiorentino LFS… πιάνουνε το Μάη!

Φέτος το μαγιάτικο στεφάνι έχει διπλή αξία για όλους μας!

Όλοι μας αυτό τον Μάη έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσουμε την άνοιξη, που ακόμα δεν είναι και τόσο αισθητή. Δεδομένων των συνθηκών, οι αφορμές για αισιοδοξία και θετική διάθεση δεν είναι προνόμια όλων. Την ευτυχία και τη καλή διάθεση, καλούμαστε να τις δημιουργήσουμε εμείς.

Ακόμα κι αν είναι έθιμο καθιερωμένο για εσάς, ακόμα κι αν δεν το έχετε κάνει ποτέ, φέτος το μαγιάτικο στεφάνι έχει διπλή αξία για όλους μας. Το στεφάνι που είθισται να διακοσμεί τις πόρτες, τις αυλές και τα μπαλκόνια μας, γεμίζει τον τόπο με χρώμα, υπέροχες μυρωδιές και…άνοιξη!

Φέτος, θα βρείτε στο καινούριο μας κατάστημα Fiorentino LFS, στη παλιά οικογένεια της ομώνυμης αλυσίδας ανθοπωλείων, μαγιάτικα στεφάνια που ικανοποιούν και αυτούς που αγαπούν τα χρώματα και αυτούς που προτιμούν τη λιτή αισθητική. Την άνοιξη άλλωστε τη φτιάχνετε εσείς!

Για τους επίδοξους ανθοδέτες, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα λουλούδια της επιλογής σας για να δημιουργήσετε το δικό σας μαγιάτικο στεφάνι.

Το μαγιάτικο στεφάνι συμβολίζει την αναγέννηση. Την επιστροφή της Περσεφόνης από τον κάτω κόσμο και την λατρεία της θεάς Δήμητρας. Της πλούσιας αυτής γης που μας θρέφει ανιδιοτελώς.
Φτιάξτε τη διάθεσή σας, φέρτε την άνοιξη και πιάστε τον Μάη.
Και προπαντός, μην υποτιμήσετε ποτέ τη δύναμη των λουλουδιών.

Παραγγείλτε το δικό σας στεφανάκι καλώντας στο 2411810616
Ηρώων Πολυτεχνείου 86
Fiorentino LFS Larissa

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες