ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η φωτογραφία που είχε στείλει η Κωνσταντίνα στον αδελφό της λίγο πριν το φονικό στην Πορταριά

Συγκλονίζουν τα μηνύματα της συζύγου στον δράστη. Τον εκλιπαρούσε να ηρεμήσει. Η κλιμάκωση της οργής του, ως τις απειλές και το τραγικό φινάλε στη Μακρινίτσα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στο διπλό φονικό που συντάραξε τη Μακρινίτσα.

Τα SMS που αντάλλασσαν ο δράστης και η σύζυγός του, προτού δολοφονήσει την ίδια και τον αδελφό της, είναι αποκαλυπτικά.

Στις 22 Δεκεμβρίου, η γυναίκα ζητούσε από τον σύζυγο της να επισκεφθεί έναν γιατρό, επειδή, όπως του έλεγε, φοβόταν να κοιμηθεί δίπλα του.

Δράστης: Να σταματήσουμε εδώ τη συζήτηση…
Θύμα: Καλώς, κατάλαβα… Σε παρακαλώ, θέλω μια χάρη να μου κάνεις.. Σε παρακαλώ, θέλω να κλείσεις ραντεβού με έναν γιατρό. Για να μπορέσω κι εγώ να κοιμάμαι ξανά τα βράδια δίπλα σου…
Δράστης: Τι χάρη;
Θύμα: Σου είπα… Να κλείσεις ραντεβού με έναν γιατρό. Για να μπορέσω να κοιμάμαι ξανά τα βράδια δίπλα σου. Και να μη με πιάνει φόβος αν μετά από καιρό σε ξαναπιάσει.
Δράστης: Καλώς, θες να πάμε μαζί;

Η συνομιλία τους συνεχίστηκε την επομένη, σε ήρεμο -ακόμη- κλίμα.

Θύμα: Στο δικό σου χέρι είναι να δεις και το παιδί… Αν φτιάξεις το αμάξι, θα μπορούμε να μετακινούμαστε… Δεν μπορώ να το κατεβάσω με ταξί το παιδί.
Δράστης: Δεν ξέρω τι να πω… Αυτό το βλέπω σαν εκβιασμό.
Θύμα: Δεν είναι εκβιασμός. Στα είπα και χθες. Για να είμαστε όλοι μας καλά πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα… Εσύ όμως κάθεσαι και σκέφτεσαι τις ίδιε χαζομάρες, όπως το facebook.
Δράστης: Χαζομάρες γιατί;

Αποκαλυπτικά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξαν περίπου 20 ημέρες μετά.

Δράστης: Τι θα γίνει; Θα απαντήσεις;
Δράστης: Θα το σηκώσεις ή θα παίζεις πολλή ώρα το κρυφτούλι;
Δράστης: Τι θα γίνει; Θα απαντήσεις στο τηλέφωνο γιατί έχει παραγίνει το κακό; Άμα νομίζεις εσύ ότι θα με δουλεύεις για πολύ καιρό και θα το αφήσω έτσι, σε γελάσανε…
Θύμα: Δημήτρη, σου είπα να με αφήσεις να ηρεμήσω… Δεν μπορώ άλλο.
Δράστης: Ούτε εγώ μπορώ να ανεχτώ αυτή την κοροϊδία που ενώ ήξερες, με δούλευες…

Δύο μήνες μετά, κι ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι των γονιών της, ο δράστης εξαπολύει ευθείες απειλές.

Δράστης: Το τραβάει ο οργανισμός σας να ανέβω πάνω και να σας πάρω έναν-έναν παραμάζωμα…
Θύμα: Δημήτρη θέλει να κοιμηθεί το παιδί, σου είπα…

Στη συνέχεια, της γράφει τρεις φορές να τον πάρει τηλέφωνο.

Θύμα: Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να μείνω μόνη μου με το παιδί, να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου.
Δράστης: Βόλεψε που σε πλάκωσα κι έφυγες με τόσα που κάνατε, αλλά που θα πάει, θα τα βρείτε μπροστά… Κρίμα που σε αγάπησα κι εσύ με κορόιδευες τόσα χρόνια.
Θύμα: Κανέναν δεν κορόιδεψα και μη με τσιγκλάς γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά.
Δράστης: Γιατί τότε δεν παίρνεις το παιδί και να κατέβεις κάτω;
Δράστης: Αλλά έχετε κάνει μ…. και αυτό που κάνατε, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά.

Το φονικό
Στις 2 Απριλίου η 28χρονη στέλνει στον αδελφό της τις φωτογραφίες με το κακοποιημένο πρόσωπό της από τα χτυπήματα του συζύγου της. Μία μέρα αργότερα τον προειδοποιεί να προσέχει. «Έλα… Ο άλλος (σ.σ.: εννοεί τον σύζυγό της) απειλεί ότι τώρα είσαι ο επόμενος…Να έχεις το νου σου», του γράφει σε μήνυμά της.

Ο αδελφός της, που δείχνει να ανησυχεί περισσότερο για την υγεία της μητέρας τους, τη ρωτάει αν ο 32χρονος συνεχίζει τις προσπάθειες να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της. Η αδελφή του απαντάει την επόμενη λέγοντας ότι δεν την έχει πάρει τηλέφωνο, του ζητάει να μην αγχώνεται και πως, αν γίνει κάτι, θα τον ειδοποιήσει αμέσως.

Τρεις ημέρες μετά ο δράστης πηγαίνει από τον Βόλο στο σπίτι της συζύγου του στη Μακρινίτσα και μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την ίδια και τον 30χρονο αδελφό της που προσπάθησε να τη σώσει. Μάλιστα όλα αυτά εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια της πεθεράς του δράση, της μητέρας δηλαδή των δύο θυμάτων, στην οποία λέει με ψύχραιμη φωνή «Εσένα δεν σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί μου».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων τόνισε πως η γυναίκα είχε εγκαταλείψει το σπίτι της, μαζί με το παιδί και ζούσε με τους γονείς της, καθώς ο σύζυγός της ασκούσε τόσο ψυχολογική όσο και σωματική βία.

Προσέθεσε πως ο δράστης είχε εξεταστεί στο το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου, του είχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ έχρηζε και παρακολούθησης, ωστόσο, ο ίδιος δεν είχε ανταποκριθεί.

Πηγή φωτογραφίας: Πρώτο Θέμα

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες