ΛΑΡΙΣΑ

Δήμος Τυρνάβου: Δώρα υψηλού συμβολισμού στο Δαμάσι

Δώρα σταλμένα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετέφερε στους σεισμόπληκτους του Δαμασίου ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας. Πρόκειται για δύο ποδήλατα, δύο λάπτοπ και ένα τάμπλετ που παραδόθηκαν σε παιδιά της περιοχής που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Τα δώρα αυτά στάλθηκαν από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ως συμβολική έμπρακτη στήριξη προς τους πραγματικούς μαχητές της ζωής. Οι γονείς και τα παιδιά ευχαρίστησαν μέσω του Δημάρχου τον Πρωθυπουργό για την προσφορά αυτή.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε:
«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά την έμπρακτη στήριξη του στην περιοχή μας όπως και τις ευαισθησίες του. Έτσι μετά την μεσολάβηση του για την ανέγερση ενός νέου σχολείου στο Δαμάσι, απέστειλε δώρα για παιδιά της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Είναι μια κίνηση υψηλού συμβολισμού που δίνει δύναμη και κουράγιο στους πραγματικούς μαχητές της ζωής. Με μεγάλη χαρά λοιπόν παρέδωσα τα δώρα αυτά. Ως Δήμος Τυρνάβου παραμένουμε σταθερά δίπλα στους σεισμοπαθείς, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της ζωής τους.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες