ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Ήταν μεθυσμένος και οδηγούσε αντίθετα την Κ. Καρτάλη μέχρι την παραλία

Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα λιμενικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή του λιμανιού.

Ξαφνικά, είδαν ένα αυτοκίνητο, να κινείται αντίθετα στην οδό Κ. Καρτάλη (που είναι άνοδος) και να φθάνει μέχρι την παραλία του Βόλου, χωρίς να διευκρινίζεται από ποιο ύψος ξεκίνησε ο οδηγός του!

Άμεσα το σταμάτησαν και διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ένας 29χρονος από το Βόλο, που πιθανόν μπέρδεψε την Ιωλκού, που είναι κάθοδος με την Κ. Καρτάλη. Ευτυχώς, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν είχε κίνηση και αποφεύχθηκε πιθανόν τροχαίο ατύχημα.
Σε αλκοτέστ που έγινε στον 29χρονο, διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν 1,21 στην πρώτη και 1,15 mg/lt εκπνεόμενου αέρα.

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον μεθυσμένο οδηγό, σε βάρος του οποίου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις (ΚΟΚ – ΚΥΑ Έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID19) και αναμένουν τον εισαγγελέα υπηρεσίας αν δώσει εντολή να δικαστεί στο αυτόφωρο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού στη σύλληψη ενός 29χρονου ημεδαπού οδηγού Ε.Ι.Χ. οχήματος προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το ιδιοκτησίας του Ε.Ι.Χ. όχημα αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, και έπειτα από τη διενέργεια αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης με ένδειξη 1,15mg/ltr εκπνεόμενου αέρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, ακινητοποιήθηκε το εν λόγω όχημα.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες