ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση μελών ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με στελέχη του κόμματος στην Ελασσόνα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην πόλη της Ελασσόνας, στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κ.κ. Άρης Αγραφιώτης και Αργύρης Μπαϊραχτάρης, μαζί με το δημοσιογράφο κ. Χρήστο Αθανασιάδη και συναντήθηκαν με στελέχη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ελασσόνας και μέλη της Ν.Ε. προερχόμενα από την επαρχία Ελασσόνας αλλά και με τον αναπληρωτή δήμαρχο Ελασσόνας κ. Δημήτρη Καρανίκα και μέλος τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση, πέραν του κ. Δημήτρη Καρανίκα, παραβρέθηκαν τα μέλη της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας κ.κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, Θωμάς Καραγιώργος, Γιάννης Ράπτης και Παναγιώτης Μπουζούκης και το μέλος της ΟΜ Ελασσόνας Κώστας Παπαζήσης.

Παράλληλα οι κ. Αγραφιώτης, Μπαϊραχτάρης και Αθανασιάδης, μαζί με τα στελέχη της Ελασσόνας, είχαν σειρά επαφών με πολίτες της πόλης, με τους οποίους αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος, στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας και ιδιαίτερα τονίστηκε ότι συνεχίζεται και ταυτόχρονα εντείνεται η συλλογική προσπάθεια ανάπτυξης και εμβάθυνση της στρατηγικής της Προοδευτικής Συμμαχίας στους μαζικούς χώρους, με ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους δουλειάς αλλά και στη νεολαία.

Η στρατηγική αυτή, όπως τόνισαν τα στελέχη της ΚΕΑ, αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αναγκαιότητα για τη μαζική αγωνιστική συσπείρωση απέναντι στον κυβερνητικό οδοστρωτήρα αλλά και την επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης και κυρίως η νεολαία, από το σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο και την αγορά εργασίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες