ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καταγγελία αγανακτισμένου Λαρισαίου οδηγού για τρία επικίνδυνα σημεία… «Δεν δίνει κανείς σημασία σ’ αυτήν την πόλη»;

Για αυθαιρεσία στην οδήγηση οδηγών στην περιοχή της Λάρισας κάνει λόγο Λαρισαίος οδηγός ο οποίος με καταγγελία του στο onlarissa.gr επιθυμεί να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Μάλιστα αναφέρεται σε τρία συγκεκριμένα σημεία, ενώ σημειώνει ότι απευθύνθηκε πολλές φορές στην Τροχαία, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση.

Στην καταγγελία του αναφέρει τα εξής:

«Μπορείτε να αφιερώσετε κάποια στήλη σχετικά με την αυθαιρεσία στην οδήγηση; Φανάρια Γιάννουλης με Φαλάνη υπάρχει μια τεραστία διαγράμμιση που έχει μετατραπεί σε λωρίδα κυκλοφορίας και κανείς δεν κάνει τίποτα για να το διορθώσει. Επίσης στην οδό Σαντράκη κατεβαίνοντας για ΔΕΥΑΛ όσοι βρίσκονται δεξιά δεν μπορούν να μπουν στη Λαγού αλλά οι περισσότεροι το αγνοούν. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Όπως επίσης και στο δρόμο Γιάννουλης – Αμπελώνα με αυτοκίνητα να ξεπερνούν τα 130 χλμ. Έχω πάει αρκετές φορές στην Τροχαία αλλά εγώ ανταπόκριση δε βλέπω. Δεν υπάρχει πουθενά Τροχαία για έλεγχο παραβάσεων του ΚΟΚ. Κάνω 48 χιλιόμετρα κάθε μέρα για να πάρω 35 ευρώ με κίνδυνο να με τρακάρει ο κάθε ανόητος που δε σέβεται τίποτα και δεν δίνει κανείς σημασία σ’ αυτήν την πόλη; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες