ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εκπέμπουν S.O.S οι σεισμόπληκτοι του Δαμασίου: «Ξεκίνησε πρόωρα ο δικός μας Γολγοθάς» – Κόπηκαν τα γεύματα, μπάζουν νερά οι οικίσκοι (φωτο)

Οργισμένοι, απογοητευμένοι και εγκαταλελειμμένοι νιώθουν οι σεισμόπληκτοι κάτοικοι του Δαμασίου 53 ημέρες μετά το χτύπημα του εγκέλαδου.

Οι οικίσκοι στους οποίους διαμένουν μπάζουν νερά μετά την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη καθημερινότητά τους, ενώ είναι απελπισμένοι και αγανακτισμένοι και από το γεγονός ότι από χθες έπαψε να υπάρχει η χορήγηση γευμάτων, την στιγμή που όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media, σεισμόπληκτος κάτοικος του Δαμασίου η κουζίνα τους μόνο λειτουργική δεν είναι καθώς έχει διατάσεις μόλις 0.84 εκατοστά (!). Επιπρόσθετα με τα καλώδια να βρίσκονται παντού στους οικίσκους ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας καιροφυλακτεί με τα νερά της βροχής να εισχωρούν στο εσωτερικό. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που ο ίδιος άνθρωπος έχει αναρτήσει με το νερό της βροχής να στάζει από τα air-condition.

Δείτε την χθεσινοβραδινή ανάρτησή του σεισμόπληκτου κατοίκου που «φωτογραφίζει» την δύσκολη κατάσταση εκπέμποντας S.O.S:

«Σεισμόπληκτο Δαμάσι 24.4.2021…….

Αυτή είναι η κουζίνα μας 0,84 του μέτρου. Αυτή τη κουζίνα είδαν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Τυρνάβου και αποφάσισαν πως εδώ (όπως ακριβώς φαίνεται) μέσα μπορεί κάποιος να μαγειρέψει. Έτσι και μετά από πολύ σκέψη είπαν να μας κόψουν το φαγητό. Ναι ανήμερα της ανάστασης του Λαζάρου για μας εδώ ξεκίνησε πρόωρα ο δικός μας Γολγοθάς. Αλήθεια κ. Δήμαρχε πόσο “άνθρωπος” μπορεί να είναι κάποιος για να πάρει μια τέτοια απόφαση. Πόσο “έξυπνοι” μπορεί να είναι κάποιοι για να πουν σας κόβουμε το φαγητό και σεις κόψτε το κεφάλι σας και βρείτε πως μπορεί κάποιος να μαγειρέψει σε μια κουζίνα που δεν έχει την υποδομή ούτε αυγό να βράσει.

Μπράβο σας γιατί έχετε αποδείξει πως εκεί στο Δήμο Τυρνάβου είστε και “ΆΝΘΡΩΠΟΙ” και “ΈΞΥΠΝΟΙ”.

Καλό Πάσχα να έχετε…..

Γρέπος Θεόδωρος…… μόνο Άνθρωπος».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες