ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ICON FASHION HALL: Η νέα μπουτίκ ήρθε στη Λάρισα για να αλλάξει την εικόνα μας με Armani Exchange και Tommy Hilfiger

Άνοιξε για το κοινό η νέα μπουτίκ γυναικείας και ανδρικής ένδυσης ICON, στο κέντρο της Λάρισας επί του πεζοδρόμου της Ρούσβελτ 24 στην Πλατεία Ταχυδρομείου, εκεί όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε η Adidas, και αναμένεται να ταράξει την τοπική αγορά στο χώρο της ένδυσης.

Η μπουτίκ ICON φέρνει για πρώτη φορά στη Λάρισα τα ρούχα της σειράς Armani Exchange, για την οποία έχει την αποκλειστική διάθεση σε ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα, καθώς και τα Tommy Hilfiger για να καλύψει το κενό της τοπικής αγοράς σε στυλάτα, ποιοτικά και προσιτά οικονομικά αστικά ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας.

«Το 1991 είχα μια έμπνευση την οποία ονόμασα A|X. Παρατηρώντας την πραγματικότητα της καθημερινότητας στους δρόμους, προτού γίνει ακόμη μόδα το street fashion, δημιούργησα μια σειρά από εύκολα και προσιτά οικονομικά αστικά ρούχα για τις νέες γενιές ή για όσους έχουν νεανική νοοτροπία. Το πνεύμα της εποχής επιτάσσει ρούχα και αξεσουάρ που προχωρούν προς τα εμπρός σε ένα αστικό ρυθμό διατηρώντας απρόσκοπτα την πεμπτουσία και την φιλοσοφία του DNA της GA» έχει δηλώσει ο Giorgio Armani για να περιγράψει το concept της συγκεκριμένης σειράς ρούχων και να οριοθετήσει το target group στο οποίο απευθύνεται.

Μετά από μια δεκαετία οικονομικής κρίσης, την οποία ακολούθησε η κρίση της πανδημίας, η μπουτίκ ICON στο σύγχρονο, μίνιμαλ και καλαίσθητο χώρο της, αποδεικνύει ότι η Λάρισα αρχίζει να ξαναπατά στα πόδια της και να βρίσκει και πάλι το ρυθμό της, ξεφεύγοντας από τη λογική του fast fashion.

Πλέον ο Λαρισαίος άνδρας και η Λαρισαία γυναίκα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους για ένα αστικό ύφος ένδυσης, το οποίο δεν αφορά στο street fashion, αλλά προσφέρει επώνυμα ρούχα, μοδάτα και όχι trendy, που αποπνέουν στυλ και φινέτσα και καλύπτουν τις ανάγκες της καθημερινής ένδυσης πόλης, από το πρωί έως το βράδυ.

Το στυλ ρούχων των δυο brands έρχεται να επαναφέρει στην πόλη της Λάρισας την ποιότητα και το classy style στην ένδυση μετά από αρκετά χρόνια, καθώς η μόδα και οι συνθήκες των τελευταίων ετών επέβαλαν το boho urban style και το trendy street fast fashion.

Η μπουτίκ ICON εκτός γυναικεία και ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ και τσάντες προσφέρει επιλογές και σε υπόδηση των δύο brands. Στο πατάρι δε, του καταστήματος, λειτουργεί prive χώρος αποκλειστικά για τον άνδρα και εξυπηρετεί ανάγκες business ενδύματος καθώς επίσης και επίσημων εκδηλώσεων & περιστάσεων.

Με την μπουτίκ ICON νιώθει κανείς σαν να ξαναπαίρνει τη ζωή του πίσω…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες