ΛΑΡΙΣΑ

H Επιτροπή Διεκδίκησης και Αλληλεγγύης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ελασσόνας για τις αποζημιώσεις των σεισμόπληκτων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας, είχε χθες Πέμπτη αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διεκδίκησης και Αλληλεγγύης για την αποζημίωση και την αποκατάσταση των πληγέντων του Δήμου Ελασσόνας.
Τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σεισμόπληκτοι.
Πιο συγκεκριμένα τα μέλη της επιτροπής αιτήθηκαν στον Δήμαρχο να ξανανοίξει η πλατφόρμα για τα 600 ευρώ, να επισπευσθούν οι έλεγχοι για το επίδομα των 1200 έως 6.000 ευρώ για τις απλές οικοσκευές, να ξεκινήσουν άμεσα οι κατεδαφίσεις των ετοιμόρροπων κτιρίων και να προχωρήσει γρήγορα η αποκατάσταση των σχολικών μονάδων ενόψει του ανοίγματος όλων των βαθμίδων στις 10 Μάη.
Η δραστηριότητα της Επιτροπής συνεχίζεται μέχρι να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.
Στα πλαίσια αυτά η Επιτροπή Διεκδίκησης και Αλληλεγγύης για την αποζημίωση και αποκατάσταση των πληγέντων του Δήμου Ελασσόνας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέλευση- ενημέρωση την Δευτέρα 26 Απρίλη στις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία του Μεσοχωρίου με την συμμετοχή του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας, το οποίο θα εκπροσωπούν οι Αχιλλέας Κέλλας, γενικός γραμματέας της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας και ο Αστέριος Νάρης, μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες