ΛΑΡΙΣΑ

Έργα βελτίωσης στον δρόμο Δένδρα-Ναρθάκι-Σκοπιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του δρόμου που ενώνει τους οικισμούς Δένδρα, Ναρθάκι, και Σκοπιά στο Δήμο Φαρσάλων. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 227.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι εργασίες πραγματοποιούνται σε όλο το μήκος της οδού, 18 χιλιομέτρων περίπου, σε σημεία που υπέστησαν ζημιές από τη θεομηνία «Ιανός».

«Συνεχίζουμε να επιχειρούμε στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τη θεομηνία «Ιανός», αποκαθιστώντας τις υποδομές προβασιμότητας, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες έχουν ολοκληρώσει ή έχουν σε εξέλιξη έργα για την αποκατάσταση των σημείων του οδικού δικτύου της επαρχίας Φαρσάλων που υπέστησαν ζημιές, καθώς και έργα για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των αναχωμάτων σε υδατορέματα της περιοχής» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες στο δρόμο Δένδρα-Ναρθάκι-Σκοπιά περιλαμβάνουν:

  • Γενικές εκσκαφές, άρση καταπτώσεων, καθαρισμό και μόρφωση τάφρου τριγωνικής διατομής ή τάφρου ερείσματος.
  • Ενίσχυση πρανών οδού με επιχώματα – λιθορριπή σε θέσεις καθιζήσεων.
  • Εξυγίανση – αποκατάσταση οδοστρωμάτων, βελτίωση προσβασιμότητας και ποιότητας κύλισης με κατασκευή και ενίσχυση – συμπλήρωση υφιστάμενης οδοστρωσίας
  • Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται έντονες ρηγματώσεις – καθιζήσεις.
  • Εργασίες διαγράμμισης της οδού στα σημεία αποκατάστασης.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις