ΛΑΡΙΣΑ

Συνεχίζεται και το Πάσχα η σπουδαία φιλανθρωπική δράση από τον Γυναικείο Όμιλο Δ. Κιλελέρ «Αρωγή Αλληλεγγύη» με διανομή μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων σε οικογένειες

Οι φιλανθρωπικές δράσεις συνεχίζονται από τον Γυναικείο Όμιλο Δ. Κιλελέρ «Αρωγή Αλληλεγγύη». Γίνεται σπουδαία προσπάθεια για να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας οι οποίοι αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.

Τα μέλη του συλλόγου προσφέρουν σε 250 οικογένειες (600 άτομα) δέματα με τρόφιμα τα οποία θα γεμίσουν το πασχαλινό τραπέζι τους και θα δώσουν χαρά σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η διανομή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 2 και θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα στην έδρα του Ομίλου στη Νίκαια. Οι 250 οικογένειες βρίσκονται σε 52 χωριά του δήμου Κιλελέρ. Οι πρόεδροι των κοινοτήτων θα προσέρχονται στη Νίκαια όπου μετά από ραντεβού, έτσι ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός, θα παραλάβουν τα δέματα με τα τρόφιμα σε μεγάλες ποσότητες και θα τα μοιράσουν με την σειρά τους στις οικογένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω Όμιλος εδώ και έξι χρόνια προσφέρει μεγάλη και έμπρακτη βοήθεια σε οικογένειες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των ημερών και κάνουν διανομή τροφίμων, 2-3 φορές τον χρόνο. Η βοήθεια που προσφέρεται από τα επτά μέλη του συλλόγου είναι τεράστια και φυσικά μεγάλη είναι και η προσφορά των χορηγών που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό το μεγάλο έργο.

Όλα τα μέλη του συλλόγου διά στόματος της προέδρου κας Μαρίνας Παπαντάκου Καντώνια, ευχαριστούν όλες τις επιχειρήσεις για την βοήθειά τους και εύχονται Καλό Πάσχα σε όλους.

Τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού βάσει πρωτοκόλλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες