Life & Style

Kate Middleton: Η μέθοδος που χρησιμοποιεί για να μαθουν τα παιδιά της την αξία των χρημάτων

 Η Kate Middleton πριν τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, είχε πάει για ψώνια στο Λονδίνο με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte. Όπως αποκάλυψε στο Twitter, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που επισκέφτηκε η δούκισσα του Cambridge, η Kate χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη μέθοδο για να μάθουν τα παιδιά της την αξία των χρημάτων.

«Πάντα ήμουν fan της Kate Middleton, σήμερα ήταν σε ένα από τα καταστήματά μου στο Kings Road με τον George και την Charlotte» είπε η ιδιοκτήτρια και εξήγησε πως «η ομάδα μου είπε πώς ήταν μαζί τους και με τα παιδιά και αυτό με κάνει να την συμπαθώ ακόμα περισσότερο».

Όπως είπε o 7χρονος George και η 5χρονη Charlotte «είχαν μπάτζετ από το οποίο δεν ξέφυγαν και πλήρωσαν για τα δικά τους πράγματα με τα χρήματά τους» κι όπως σχολίασε ήταν «απλά φυσιολογικά παιδιά καλής ανατροφής και ένας φυσιολογικός γονιός που προσπαθεί να κάνει το σωστό και αυτό είναι απλά υπέροχο».

Η Kate Middleton συνηθίζει να πηγαίνει για ψώνια με τα παιδιά της, όπου βρίσκει αφορμή να τους διδάξει την αξία των χρημάτων αλλά και πώς να ξοδεύουν σωστά και λογικά. Το 2019 μάλιστα είχε γίνει είδηση όταν είχε επισκεφτεί σούπερ μάρκετ κοντά στο εξοχικό τους με τον George και την Charlotte για να βρουν στολή για το Halloween. Όσοι την έχουν δει από κοντά να ψωνίζει, σύμφωνα με το People, την έχουν βρει πολύ φυσιολογική: «Ήταν μια φυσιολογική μέρα για ψώνια» είχε αναφέρει κάποιος που την είχε δει στο σούπερ μάρκετ σχολιάζοντας πως «τα παιδιά δεν έπαιζαν ούτε συμπεριφέρονταν άσχημα. Ήταν όλα πολύ φυσιολογικά, μα εκείνη δεν είναι»!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις