ΛΑΡΙΣΑ

Όλη η Λάρισα μια αγκαλιά σήμερα – Πρωτότυπη πορεία αγάπης στην πόλη (φωτο – βίντεο)

Πρωτότυπη «Πορεία Αγάπης», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τέταρτης με περπάτημα από την  Κεντρική Πλατεία της Λάρισας μέχρι το Γηροκομείο,  προκειμένου να παραδοθούν τα τρόφιμα και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους διοργανωτές της εκδήλωσης «Πάσχα με Σύμβολα και Συναισθήματα», στους ηλικιωμένους τρόφιμους.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας, στην πορεία αγάπης πολλοί Λαρισαίοι μαζί προς το Γηροκομείο της πόλης, συμβολίζοντας με τον τρόπο αυτό, το «άνοιγμα» ενός δρόμου επικοινωνίας με το φορέα και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Στην πορεία αγάπης συμμετείχε και φιλαρμονική του Αγίου Γεωργίου δίνοντας τον δικό της παλμό.

Συμμετοχή στην εκδήλωση είχε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος τόνισε: «Οι Έλληνες έχουν ψυχή, έχουν καρδιά και αγάπη για τον συνάνθρωπο και αυτή η αγάπη εκφράζεται εδώ στη Λάρισα μέσω της διαδικασίας «Κανείς Μόνος», όπου κάθε Λαρισαίος έχει την δυνατότητα προσφοράς αγάπης. Ενισχύεται έτσι το Γηροκομείο Λάρισας αλλά και οι ευαίσθητες ομάδες που έχουν την ανάγκη της βοήθειάς μας».

Επίσης, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Βασίλης Πινακάς, όπως και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κα Νικολέττα Μπασδέκη.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της βουλευτή Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής κας Ευαγγελίας Λιακούλη  η οποία εμπνεύστηκε και διοργάνωσε την εκδήλωση:

Οι δηλώσεις σε βίντεο του Πατέρα Νικηφόρου:

Δείτε σε βίντεο την “Πορεία αγάπης”:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες