ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Διέγραψε κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας ο Παπαστεργίου – Πως το δικαιολόγησε

Δύο άμεσες ενέργειες του Δήμου Τρικκαίων για τα όσα αφορούν στην οδό Φειδίου, ως προς το καθεστώς του δρόμου και ως προς τις κλήσεις.|

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 20 Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, τόνισε ότι θα ανακληθούν οι κλήσεις που βεβαίωσε η Δημοτική Αστυνομία. Πρόκειται για κλήσεις που νομίμως βεβαιώθηκαν («η Δημοτική Αστυνομία έκανε τη δουλειά της», τόνισε ο κ. Παπαστεργίου) κατόπιν καταγγελίας πολίτη.

Και σε αυτό το σημείο υπεισέρχεται η δεύτερη παρέμβαση του Δήμου. Όπως επίσης τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, θα διεξαχθεί άμεσα συζήτηση με τους κατοίκους για το τι θα ισχύει στον συγκεκριμένο δρόμο. Εάν, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, ισχύει η πρόβλεψη στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για πεζόδρομο, τότε δε θα πρέπει να επιτρέπεται η στάθμευση. Εάν μετατραπεί σε κανονικό δρόμο, τότε θα ισχύει νομίμως η στάθμευση. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπαστεργίου έθεσε γενικότερα το θέμα παρόμοιων καταστάσεων στην πόλη (π.χ. οδοί Ηπιόνης, Νίκου & Ρίτας Παππά κ.α.) που, ενώ είναι χαρακτηρισμένοι ως πεζόδρομοι, δεν έχει γίνει έργο πεζοδρόμησης και υφίσταται μια ερμαφρόδιτη κατάσταση, όπως στην οδό Φειδίου.

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες