Life & Style

Πρίγκιπας Harry & Πρίγκιπας William: Αποχώρησαν μαζί μετά την κηδεία του Φίλιππου

Το Σάββατο στις 17:00 ώρα Ελλάδος πραγματοποιήθηκε, η κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου. Η Βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποχαιρέτησαν τον δούκα του Εδιμβούργου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών στις 9 Απριλίου.

Στην πομπή που συνόδευσε το φέρετρο του Φιλίππου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, εκτός από τα 4 παιδιά του, τον Πρίγκιπα Κάρολο, την Πριγκίπισσα Άννα, και τους Πρίγκιπες Ανδρέα και Έντουαρντ, βρέθηκαν μαζί σχεδόν μετά από ένα χρόνο (και μία πικρή διαμάχη) οι δυο εγγονοί του, Πρίγκιπας William και Πρίγκιπας Harry, ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε από την Καλιφόρνια για να παραστεί στη κηδεία του αγαπημένου του παππού.

Αυτή, βεβαίως, η στιγμή είχε τεράστια σημασία: ήταν η πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα χρόνο, και όσα δυσάρεστα μεσολάβησαν (με κορύφωση τη συνέντευξη του ιδίου και της συζύγου του, Meghan Markle στην Ophra), που ο Harry θα συναντούσε ξανά την οικογένειά του.

Ο Harry περπάτησε μαζί με τον αδελφό του, William, στην πομπή που συνόδευε το φέρετρο του δούκα του Εδιμβούργου, ωστόσο ανάμεσά τους βρισκόταν ο ξάδελφός τους, Peter Phillips.

Βεβαίως, τα στιγμιότυπα με τον William και τον Harry έκαναν τον γύρο του πλανήτη, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε μετά το τέλος της κηδείας.

Οι κάμερες του BBC που μετέδωσε το γεγονός κατέγραψαν τη στιγμή που ο Harry κατευθύνεται παρέα με τον αδελφό του William και τη νύφη του, Kate Middleton, στο Κάστρο, αφού έχουν βγει από την εκκλησία, ενώ λίγο μετά, η Kate μοιάζει να μένει πίσω προφανώς για να αφήσει τα δυο αδέλφια να μιλήσουν ιδιωτικά. 

Όπως μάλιστα σχολίασε ο δημοσιογράφος Tom Bradly, προσωπικός φίλος του Harry, που μετέδιδε την κηδεία για το ITV: «Οι κηδείες είναι μία στιγμή συμφιλίωσης κι αυτή, ας το παραδεχτούμε, είναι μία στιγμή που πολλοί περιμέναμε να δούμε. Το ίδιο και η οικογένεια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις