ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συμφωνία της ΑΕΚ με τη Nike

Με εμφανίσεις της Nike θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο η ΑΕΚ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η συμφωνία έκλεισε για συνεργασία τριετούς διάρκειας και η γνωστή πολυεθνική εταιρία αθλητικού εξοπλισμού με έδρα το Όρεγκον των ΗΠΑ, είναι εκείνη που θα «ντύσει» την «Ένωση» στα πρώτα της βήματα στην «Αγια-Σοφιά».

Από την αρχή του 2021 είχε γίνει γνωστό ότι η ΠΑΕ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με αρκετές εταιρίες, αφού το project του νέου γηπέδου είναι ιδιαίτερα θελκτικό. Τα προβάδισμα είχαν η Nike και η Capelli η οποία προμηθεύει τις εμφανίσεις της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια.

Τελικά προκρίθηκε η πρώτη κι έτσι «επιστρέφει» στην ΑΕΚ μετά την τριετία 2015-2018 που μάλιστα συνοδεύτηκε από αξέχαστες αναμνήσεις και μεγάλες επιτυχίες. Με το λογότυπο της συγκεκριμένης φίρμας η ΑΕΚ πανηγύρισε το κύπελλο του 2016, το πρωτάθλημα του 2018 και το σπουδαίο ευρωπαϊκό αήττητο σερί της περιόδου 2017/18 στο Europa League.

Έτσι, από το καλοκαίρι τον αθλητικό ιματισμό της ομάδας αναλαμβάνει η γνωστή εταιρία, μέσω της Football Pro που αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της (Nike authenticator) στην Ελλάδα. Είναι η τρίτη φορά που ο «Διέφαλος» συνεργάζεται με τη Nike, καθώς η αρχή είχε γίνει την τετρετία 2000-2004.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις