ΛΑΡΙΣΑ

Περιφερειακό Ιατρείο στο σεισμόπληκτο Δαμάσι θέλει να λειτουργήσει η 5η ΥΠΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr αυτή την περίοδο γίνονται ενέργειες για τη δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου στο σεισμόπληκτο Δαμάσι, προκειμένου να αποτελέσει μια επιπλέον συνδρομή και παροχή ανακούφισης στους κατοίκους που έχουν πληγεί σφόδρα από τον μεγάλο σεισμό των 6,3 ρίχτερ της 3ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση της 5ης ΥΠΕ και του διοικητή της κ. Φώτη Σερέτη σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Γιάννη Κόκουρα, προωθείται η αξιοποίηση ενός οικίσκου, χορηγίας της επιχείρησης «Τσίπουρα Τσιλιλή» αρχικά προς το Δήμο Τυρνάβου.

Εν συνεχεία, μετά από σχετικές συζητήσεις, ο Δήμος Τυρνάβου αποφάσισε την παραχώρηση του οικίσκου στην 5η ΥΠΕ ώστε να εγκατασταθεί στο Δαμάσι και να αξιοποιηθεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτει ως Περιφερειακό Ιατρείο για τους κατοίκους της περιοχής.

Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει αρκετά καθώς αναμένεται η απόφαση παραχώρησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου, ενώ παράλληλα η 5η ΥΠΕ έχει ήδη ξεκινήσει τις προεργασίες με το Υπουργείο Υγείας.

Ε.Μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες