ΛΑΡΙΣΑ

Η Βαγενά με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή αγορά της Αγιάς ενάντια στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές

Την λαϊκή αγορά της Παρασκευής στην Αγιά επισκέφθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας Άννα Βαγενά μαζί με κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής, τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Αγιάς κ. Χρήστο Καββαδία, τον υπεύθυνο Αγροτικού κ. Γιάννη Ζαχαράκη και το μέλος της Ομάδας Μελών κ. Γιάννη Δαλδά.

Η Άννα Βαγενά και με τη σημερινή παρουσία της στη λαϊκή αγορά της Αγιάς θέλησε να εκφράσει για άλλη μια φορά τη στήριξή της στον αγώνα των παραγωγών για την απευθείας πώληση των αγροτικών προϊόντων τους στους καταναλωτές. Όπως έχει επανειλημμένα επισημάνει η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για τις λαϊκές αγορές θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο εισόδημα των παραγωγών και στην τσέπη των καταναλωτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η Άννα Βαγενά αγκαλιάζουν θεσμούς ετών όπως οι λαϊκές αγορές και δεσμεύονται να στηρίξουν κινητοποιήσεις των παραγωγών καλώντας την κυβέρνηση να αποσύρει το νέο σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε διαλόγους με τους εμπλεκόμενους φορείς για το συμφέρον όλων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις