ΛΑΡΙΣΑ

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για Μπατζιανούλη: ”Υπήρξε ένας ακούραστος και παθιασμένος αγωνιστής για τα δικαιώματα, την παιδεία και τον πολιτισμό”

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του Αλέξη Μπατζιανούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας αναφέρει το εξής:

”Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας αποχαιρετά σήμερα με μεγάλη θλίψη τον σύντροφο και αγωνιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Αλέξη Μπατζανούλη.

Ο Αλέξης, υπήρξε για δεκαετίες ένας ακούραστος και παθιασμένος αγωνιστής για τα δικαιώματα, την παιδεία, τον πολιτισμό, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Αριστερά.

Ήταν από τους πρωτεργάτες των αγώνων για την βελτίωση της δωρεάν παρεχόμενης εκπαίδευσης μεταπολιτευτικά, έναν χώρο τον οποίο υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός αλλά και μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όντας για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Λάρισας, τόσο επί δημαρχίας του αείμνηστου Αριστείδη Λαμπρούλη, όσο και επί «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρέθηκε στο επίκεντρο της διαδρομής του στο χώρο της Αριστεράς και του μαζικού κινήματος, ανεκτίμητη παρακαταθήκη για όλους εμάς, τους συντρόφους του, που δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας απευθύνει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην σύζυγό του Δώρα και τον γιο του.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες