ΛΑΡΙΣΑ

Μπαράζ επαφών με κυβερνητικά στελέχη για τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ – Παρών και ο Λαρισαίος Γιάννης Γούλας

Κύκλο επαφών με κυβερνητικά στελέχη και αυτοδιοικητικούς είχαν τις τελευταίες μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Το παρόν έδωσε και ο Λαρισαίος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Γούλας, καθώς και ο πρόεδρος κ. Χρήστος Αγγελίδης και ο Ταμίας κ. Χρήστος Βεντούλης.

Οι επαφές αφορούσαν ζητήματα σχετικά με τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, με τη λειτουργία του Κέντρου, με την αναβάθμιση των υπηρεσιών, καθώς και με οικονομικά θέματα.

Επίσης, οι συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ τίμησαν τους αξιωματούχους για την προσφορά τους στον τομέα της δημόσιας υγείας, κυρίως κατά την περίοδο της πανδημίας.

Οι συναντήσεις έγιναν με τους υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου και διευθύνουσα σύμβουλο του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Ιωάννα Λυτρίβη.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις