ΛΑΡΙΣΑ

Βλαχογιάννι: Η ΔΕΗ αναλαμβάνει τη μελέτη και επισκευή του Δημοτικού Σχολείου

Την μελέτη επισκευής και την εκτέλεση των επισκευαστικών εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχογιαννίου, που έχει πληγεί από το σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, αναλαμβάνει η ΔΕΗ Α.Ε. μετά από αίτημα του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα προς τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Γ. Στάσση.

Ο κ. Στάσσης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του δημάρχου και μέσω της διευθύντριας επικοινωνίας του ομίλου κ. Σ. Δήμτσα εκφράστηκε η επιθυμία του προέδρου και της εταιρείας να αποκαταστήσουν τις ζημίες του σχολείου, ώστε να καταστεί σε σύντομο χρόνο ασφαλές και λειτουργικό.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ και ο δήμαρχος Ελασσόνας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης την περασμένη Δευτέρα 5 Απριλίου, στην οποία ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον κ. Στάσση και το Δ.Σ. της ΔΕΗ για τη δωρεά και δήλωσε ότι η προσφορά της εταιρείας αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής υπευθυνότητας και του ενδιαφέροντός της για την ενίσχυση της πληγείσας περιοχής με την ταχεία επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του δημοτικού σχολείου Βλαχογιαννίου.

Το Δημοτικό Σχολείο Βλαχογιαννίου δέχεται μαθητές από 10 χωριά της δημοτικής ενότητας Ποταμιάς, αριθμεί 75 μαθητές και η αποκατάσταση των ζημιών εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιστροφή των μαθητών με ασφάλεια τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις