ΚΑΕ Λάρισα

Ο Ρας πρώτος ριμπάουντερ της Λάρισας στη Basket League

Ο άλλοτε πρωταθλητής του ΝBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μπράντον Ρας, ήταν καθοριστικός στην εξασφάλιση της παραμονής για την Λάρισα και έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ της ομάδας στην ιστορία της στη Basket League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:

Ήταν εκείνος που πήρε τη Λάρισα Bread Factory στις πλάτες του στα μέσα της τρίτης περιόδου και στην εξέλιξη της τέταρτης για να έρθει η νίκη-σωτηρία επί του Ηρακλή. Ο Μπράντον Ρας με τους 23 πόντους που είχε στον «τελικό» της θεσσαλικής ομάδας, έγινε ο πρώτος στη διετή διαδρομή της στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε και ξεπέρασε τους 400.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρας σημείωσε περισσότερους από τους μισούς πόντους του με τη φανέλα της Λάρισας Bread Factory με τρίποντα. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 6/12 τρίποντα και μετράει συνολικά στη διετία 94/209, οπότε σημείωσε 282 από τους 406 πόντους του από την περίμετρο.

Παράλληλα ο έμπειρος φόργουορντ, έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ της Λάρισας Bread Factory στη Stoiximan Basket League. Είχε έξι ριμπάουντ με τα οποία έφτασε τα 76 στη σεζόν και τα 132 στη διετία για να προσπεράσει τον Τερέλ Παρκς που είχε πέρυσι 127.

Σε ομαδικό επίπεδο, η Λάρισα Bread Factory επιστράτευσε τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα στον μέγιστο βαθμό στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν. Τελείωσε τον αγώνα με 24 ασίστ, τις περισσότερες που είχε φέτος αφού μέτρησε 23 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Δεν πρόκειται πάντως και για την κορυφαία επίδοση της στην κατηγορία αφού είχε 28 τελικές πάσες στο περσινό, εντός έδρας ματς με τον Άρη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις