ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού από χθες ο 32χρονος για τη δολοφονία των αδελφών στη Μακρινίτσα

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από χθες, ο 32χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του 28 χρόνων και τον 30χρονο αδελφό της, τη Δευτέρα 5 Απριλίου στη Μακρινίτσα.

Η μεταγωγή του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή, έγινε χθες το πρωί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, προς τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα μείνει προφυλακισμένος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Το φυλακιστήριο εκδόθηκε από την Εισαγγελία Βόλου, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του την περασμένη Παρασκευή, όπου τον περίμεναν έξω από τα Δικαστήρια εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, κάτοικοι της Μακρινίτσας και όχι μόνο, που ξέσπασαν κατά της κλούβας που τον μετέφερε στα κρατητήρια, υπό την προστασία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

«Στην πτέρυγα κρατούμενων στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού»

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης κρατείται στην πτέρυγα κρατούμενων στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού και αν ο ίδιος θελήσει, μπορεί να κάνει αίτηση για μεταφορά του στον ψυχιατρικό τομέα της φυλακής.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της απολογίας, ο συνήγορος του κατηγορούμενου για διπλή ανθρωποκτονία, ισχυρίστηκε ότι κατά τη γνώμη του ο 32χρονος χρήζει εγκλεισμού σε ψυχιατρικό κατάστημα, ενώ για τη δολοφονία των δύο αδελφών, με το μαχαίρι με λάμα 25 εκ. που τους κατάφερε μοιραία χτυπήματα στην καρδιά, τόνισε ότι δεν θυμάται τίποτα.

Η δολοφονηθείσα σε διάσταση σύζυγος του 32χρονου δράστη Κωνσταντίνα Τσάπα, είχε καταθέσει αίτημα για ακούσια νοσηλεία του εν διαστάσει συζύγου της σε ψυχιατρική κλινική, στο Αστυνομικό Τμήμα, από τον Ιανουάριο ήδη και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου, το οποίο ανέλαβε την παρακολούθηση του 32χρονου, γνωμάτευσε από τις 11 Μαρτίου ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας, διαβιβάζοντας άμεσα τη σχετική γνωμάτευση στην Εισαγγελία Βόλου.

Η γνωμάτευση αυτή φέρεται να συμπεριλήφθηκε στο φάκελο της υπόθεσης που αφορούσε στο αίτημα της 28χρονης κοπέλας για ακούσια νοσηλεία, η οποία (υπόθεση) επρόκειτο να εκδικαστεί, την περασμένη Τρίτη 6 Απριλίου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, προκειμένου να λάβει την τελική απόφαση. Δυστυχώς, την απόφαση του Δικαστηρίου πρόλαβε το διπλό έγκλημα, της Κωνσταντίνας και του 30χρονου αδερφού της, Γιώργου, μόλις μία μέρα νωρίτερα, την περασμένη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες