ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε 39χρονο για τα μάτια μιας γυναίκας στην Πάρο

Η παρέμβαση τρίτου προσώπου που βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό απέτρεψε τα χειρότερα

Ένας 42χρονος συνελήφθη στην Πάρο, κατηγορούμενος ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο έναν 39χρονο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cyclades24.gr, επικαλούμενη την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στην κατοικία του 39χρονου χθες το βράδυ. Εκεί μετέβη ο 42χρονος, ο οποίος κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι και αφού εξύβρισε τον 39χρονο, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο μήκους 19 εκατοστών και του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον.

Ευτυχώς, την ώρα του συμβάντος βρισκόταν και τρίτο άτομο μέσα στο σπίτι, ένας φίλος του 39χρονου, ο οποίος επενέβη και κατάφερε να αφοπλίσει τον 42χρονο, πριν συμβούν χειρότερες καταστάσεις. Από το περιστατικό, ο 39χρονος υπέστη σωματικές βλάβες στο αυτί και στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, καθώς ο 42χρονος υπέθετε ότι ο 39χρονος είχε συνάψει σχέση με γυναίκα, η οποία ήταν πρώην σύντροφός του. Ο 42χρονος δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αρχές και συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοχρησίας και εξύβρισης.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις