ΛΑΡΙΣΑ

Μουσική διαμαρτυρία στη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο

Φοιτητικοί Σύλλογοι της Λάρισας, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος / Παράρτημα Λάρισας και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λάρισας διοργανώνουν μουσική διαμαρτυρία το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου και ώρα 4μ.μ στα γηπεδάκια του ΤΕΙ Λάρισας, με αφορμή την συμπλήρωση του ενός έτους από το lockdown σε σχολές και χώρους πολιτισμού.

Δείτε την ανακοίνωση:

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος με τις σχολές κλειστές και τους χώρους πολιτισμού σε Lockdown.  Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση αντί να κάνει πράξη τα δίκαια αιτήματά φοιτητών, μαθητών, εκπαιδευτικών, γονιών και να ανοίξει σχολές και σχολεία με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας, επέλεξε:

  • Να ανοίξει τα σχολεία πετώντας πάλι «την μπάλα» της ατομικής ευθύνης σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές.
  • Να κρατήσει τους φοιτητές μακριά από τις σχολές τους αλλά και να ψηφίσει νέο νόμο που φέρνει μηχανισμούς καταστολής και νέα εμπόδια στις σπουδές τους.
  • Ενώ ταυτόχρονα συμπληρώθηκε ένας χρόνος με κλειστούς τους χώρους πολιτισμού. Όπου η κυβέρνηση όχι μόνο δεν στήριξε τους εργαζόμενους του κλάδου, δεν πήρε κανένα μέτρο για να επαναλειτουργήσουν οι χώροι αυτοί, αλλά την ίδια στιγμή πέρασε «πλαγίως» νόμο για τη λογοκρισία στην τέχνη, εφαρμόζοντας τον τρομονόμο της ΕΕ! Ετοιμάζεται μέσα στο Μάιο να ισοπεδώσει ότι εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει.

Ενώνουμε τη φωνή μας όλοι μαζί…  Οι εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού, οι μαθητές και οι φοιτητές!

Συνεχίζουμε τον πολύμορφο αγώνα για να επιστρέψουμε στις

σχολές μας, στα σχολεία και στους χώρους πολιτισμού με όλα τα μέτρα προστασίας. Ξεκαθαρίζουμε στην κυβέρνηση ότι η καταστολή δεν θα περάσει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στα γηπεδάκια του ΤΕΙ Λάρισας ( ώρα έναρξης: 2.00 μμ )

Γκράφιτι event

Αθλητική δραστηριότητα

Μουσική διαμαρτυρία στις 4.00 μμ

#artattack

#foitites_ksana

#κεραμΕΩΣ_ΕΔΩ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες