Life & Style

Δείτε ποιον star του Hollywood θέλουν οι Αμερικάνοι για πρόεδρο

 

Μια πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε το Newsweek έδειξε ότι το 46% των Αμερικανών θα ψήφιζαν τον Dwayne Johnson αν έβαζε υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ to 2024.

Ο ηθοποιός και πρώην star του WWE είναι πολύ δημοφιλής στην Αμερική αλλά και o πιο ακριβοπληρωμένος πρωταγωνιστής στο Hollywood. Ο The Rock όπως είναι γνωστός, έχει αρκετές φορές συζητήσει το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να προετοιμάζεται να διεκδικήσει το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Ο Johnson μάλιστα σχολίασε την πρόσφατη έρευνα και έγραψε στο Instagram του: «Ταπεινός. Δεν νομίζω ότι οι ιδρυτές πατέρες μας θα είχαν ποτέ φανταστεί έναν 1.94, καραφλό, με τατουάζ, μισό μαύρο μισό Σαμόα, που πίνει τεκίλα, οδηγεί φορτηγάκι και φοράει τσαντάκι μέσης να μπαίνει στο κλαμπ τους, αλλά εάν ποτέ συμβεί θα ήταν τιμή μου να σας υπηρετήσω, πολίτες των ΗΠΑ».

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο USA Today, o Dwayne είχε πει πως «θα σκεφτόμουν μια υποψηφιότητα για Πρόεδρος μια μέσα στο μέλλον εάν αυτό ήθελε ο κόσμος. Αλήθεια, το εννοώ αυτό. Θα περίμενα και θα άκουγα. Θα είχα το δάχτυλό μoυ στον παλμό και το αυτί μου στη γη».

Ο ηθοποιός που είναι πατέρας τριών παιδιών είχε αναφέρει μάλιστα σε συνέντευξή του στο GQ ότι αυτό που χαρακτηρίζει ένα καλό ηγέτη είναι «να μην αποκλείει τους ανθρώπους» ενώ ο ίδιος αν ήταν Πρόεδρος «θα έπαιρνα την ευθύνη για όλους. Ειδικά εάν διαφωνείς μαζί μου».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις