ΛΑΡΙΣΑ

Γιαννακόπουλος: Ναι στην ίδρυση και λειτουργία γραφείου ενημέρωσης για συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό

“Ναι στην ίδρυση και λειτουργία γραφείου ενημέρωσης για συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό” επισήμανε με δήλωσή του ο πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος με αφορφή τη δημόσια παρέμβαση της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου:

“Με αφορμή τη δημόσια παρέμβαση της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ κ.Ε.Λιακούλη και αφορά την ίδρυση γραφείου ενημέρωσης για συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό, θέλουμε κι εμείς να επισημάνουμε την αναγκαιότητά του ως μια λειτουργία που συνάδει σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα που σέβεται και εκτιμά τους πολίτες της.

Ένα χρόνο τώρα, όσοι είμαστε σε θέσεις ευθύνης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, δεχόμαστε μπαράζ τηλεφωνημάτων από γνωστούς και φίλους, που εναγωνίως αναζητούν πληροφορίες για δικούς τους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε θαλάμους covid νοσηλείας και ΜΕΘ. Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας θεωρεί πως ήρθε η ώρα να βρουν ανταπόκριση οι συγγενείς των νοσηλευομένων από το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι ένα γραφείο που πραγματικά λείπει και η οργάνωσή του σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς, αλλά και εκείνα που νοσηλεύουν covid ασθενείς είναι λίαν απαραίτητη.

Ελπίζουμε η ηγεσία του Υπ.Υγείας πολύ σύντομα να υιοθετήσει την πρωτοποριακή αυτή πρόταση, ώστε να υπάρξει πλήρης και υπεύθυνη ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους”.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες