ΛΑΡΙΣΑ

Ανθρωπιστική βοήθεια στα πληγέντα χωριά του ν. Λάρισας από Ροταριανούς Ομίλους

Οι ροταριανοί όμιλοι,Ανατολικής Λάρισας,Κομοτηνής “Ροδόπη”,Βέροιας, Θεσσαλονίκης “Μητροπολιτικός”, Πανοράματος, Θεσσαλονίκης Θερμαϊκός “Φίλιππος” και με τη συμβολή της 2484 ΠΔΡ και του Διοικητή Αποστολίδη Αριστοτέλη,απέστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από το σεισμό στην ευρύτερη περιοχή του ν. Λάρισας.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας,ανέλαβε την διανομή με κλιμάκιο αποτελούμενο από την Πρόεδρο του ομίλου Ήβη-Μάρω Κορμά,την Γραμματέα της 2484 ΠΔΡ Κατσαούνη Ελένη ,τον Β.Διοικητή και Πρόεδρο Επιτροπής Εκπαίδευσης Ιωάννη Παλέτα, τον προΠρόεδρο και Ταμία του ομιλου Ευσταθίου Νίκο και τον προΠρόεδρο Πεχλιβανίδη Παντελή. Στη διανομή στα πληγέντα χωριά του Δ.Λαρισαίων συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ.Ζαούτσος Γεώργιος,διαθέτοντας στον όμιλο φορτηγό του Δ.Λαρισαίων για τη μεταφορά της βοήθειας.

Τα χωριά τα οποία έλαβαν την ανθρωπιστική βοήθεια ήταν η Κοιλάδα,η Αμυγδαλέα, η Ραχούλα,η Μάνδρα και το Κουτσόχερο τα οποία ανήκουν στο Δ. Λαρισαίων και το Μεσοχώρι,το Αμούρι και το Πραιτώριο ,τα οποία ανήκουν στο Δ.Ελασσόνας.

Η διανομή έγινε μετά από συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο και Υπέυθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Ζαούτσο Γεώργιο,τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ.Γάτσα Νικόλαο και τους κοινοτάρχες των άνω κοινοτήτων,βάσει των αναγκών της κάθε πληγείσας κοινότητας.

Στις άνω πληγείσες περιοχές μοιράστηκαν: 14.000 μάσκες,200 λίτρα αντισηπτικό,αναψυκτικά,είδη ένδυσης και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας ευχαριστεί θερμά τους ροταριανούς ομίλους  που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκλησή μας για βοήθεια,αποδεικνύοντας στην πράξη τα ροταριανά ιδεώδη και τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο,την 2484 ΠΔΡ και το Διοικητή  Αποστολίδη Αριστοτέλη,για την αρωγή του,τον Αντιδήμαρχο και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Ζαούτσο Γεώργιο για την παραχώρηση του φορτηγού και για την παρουσία του καθώς και τους υπαλλήλους του Δ.Λαρισαίων που βοήθησαν στην μεταφορά και διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες