Life & Style

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για αυτή την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Καταφθάνει επανασύνδεση, γι’ αυτό μη βιαστείς να απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα το πρώην ταίρι σου θα κάνει κίνηση, θα ανοιχτεί διάλογος μεταξύ σας, τώρα θα φανερωθούν κρυμμένα αισθήματα. Εξομολογητικά λόγια θα ηρεμήσουν την ψυχολογία σου, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις.

Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο εδώ και καιρό αναζητά τρόπο να σου ανοιχτεί ερωτικά και στα μέσα της εβδομάδας θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να σου εκδηλωθεί. Φυσιογνωμικά μάλλον θα το γνωρίζεις, ωστόσο αυτό που δε θα γνωρίζεις και θα το μάθεις εντός των ημερών, θα είναι τα ιδιαιτέρως θερμά και ερωτικά αισθήματα που τρέφει για σένα.

Σχέση – Γάμος: Το αγαπημένο σου ταίρι θα έχει απέναντι σου στάση ήρεμη και συγκαταβατική, θα σου κάνει πρόταση που σου δίνω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να τη δεχτείς. Θα σου προτείνει κάτι πολύ ευχάριστο, που ουσιαστικά θα αποτελεί απόδειξη της αγάπης που έχει για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Στο παρελθόν θα γυρίσει η σκέψη σου, η αφορμή θα δοθεί από μια τυχαία συνάντηση που θα έχεις με πρώην ερωτικό σου ταίρι. Η αμοιβαία έλξη που θα διαισθανθείς, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση.

Νέα γνωριμία: Αν ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακούς έρωτες, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό, ώριμης προσωπικότητας, αυτό το άτομο θα ξέρει τι θέλει και πώς να το κερδίσει.

Σχέση – Γάμος: Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα βρεις την άκρη του νήματος μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις, θα καταλάβεις τι είναι αυτό που σας απομακρύνει και τι είναι αυτό που σας κρατά ενωμένους. Από εδώ και πέρα θα είσαι σε θέση να ρυθμίσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, τώρα θα σταθεροποιηθούν αισθήματα και βλέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση: Μικροαναποδιές θα κάνουν την εμφάνισή τους, για την ώρα θα καθυστερήσει λίγο η επανασύνδεση. Άσε το ταίρι σου να σκεφτεί και να αποφασίσει χωρίς βιασύνες. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην τωρινή εβδομάδα να κρατήσεις απόσταση, μην κάνεις κάποια πιεστική πράξη, θα είναι λάθος αν κινηθείς ανυπόμονα.

Νέα γνωριμία: Εσύ που θέλεις νέα γνωριμία, θα σου αποδειχτεί πως το καλό πράγμα αργεί. Θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να εμφανιστεί το καινούργιο πρόσωπο που θα ενθουσιάσει, καλό θα είναι να μην κάνεις το λάθος να συμβιβαστείς με γνωριμίες που δε σου προκαλούν ενδιαφέρον. Άσε τον χρόνο να κυλήσει, μη συσχετιστείς με άτομα που δε σου ταιριάζουν.

Σχέση – Γάμος: Όλα θα γίνουν, αρκεί να μη βγάλεις επίμονη στάση, οι αλλαγές που θέλεις θα χρειαστούν μεθοδική υπομονή. Αυτή τη στιγμή το ταίρι σου είναι κάπως σαστισμένο, αν το πιέσεις θα χειροτερέψεις την κατάσταση. Κινήσου με χαλαρότητα, για την ώρα κράτα διπλωματική στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Θερμή συνάντηση με το πρώην ταίρι σου θα τερματίσει το χωρισμό σας. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης ανοίγουν δρόμο επανασύνδεσης. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια ανατρέπουν τα αρνητικά δεδομένα, ελεύθερα θα εκδηλώσετε την αγάπη σας, δε θα σταθείτε σε εγωισμούς.

Νέα γνωριμία: Νέα γνωριμία έρχεται, ετοιμάσου, καταφθάνει σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας. Αντικριστά θα πέσεις με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα πάρει έκταση, αυτό το άτομο θα σε αγαπήσει και θα το ερωτευτείς.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, μια ενδόμυχη επιθυμία σου θα γίνει πράξη. Σε περίπτωση που αναζητάς λύση προβλήματος, έρχεται αισιόδοξο γεγονός που θα τερματίσει φραγμούς και εμπόδια.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Η πρόταση που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου, θα σου φέρει αισιοδοξία και ικανοποίηση. Ο τρόπος που θα σου ζητήσει να επανασυνδεθείτε θα είναι άμεσος και ουσιαστικός, θα συνοδεύεται με λόγια συγγνώμης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα δεχτείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, σε διαβεβαιώνω πως δε θα μετανιώσεις για την επιλογή σου.

Νέα γνωριμία: Αν αναζητάς μια σταθερή σχέση με αμοιβαία αγάπη, τώρα θα εμφανιστεί μπροστά σου το κατάλληλο άτομο. Είναι πολύ πιθανό να μην αφορά καινούργια γνωριμία, αλλά πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Άτομο με το οποίο δεν είχατε ποτέ ερωτική σχέση, τώρα θα ανοιχτεί ο δρόμος, φεύγουν τα εμπόδια.

Σχέση – Γάμος: Μερικές φορές επάνω σε στιγμή έντασης ξεφεύγουν λόγια εκνευρισμού ή εγωισμού. Μη πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που έγιναν ή ειπώθηκαν πάνω σε μια κακιά ή άστοχη στιγμή, θα σου αποδειχτεί πως ήταν κουβέντες χωρίς υπόσταση. Καθώς θα κυλά η εβδομάδα θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα ισορροπήσετε, θα διαχωρίσετε τα νεύρα από τα αισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, αν θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι τότε μην κάθεσαι καθόλου, μη χρονοτριβείς. Κάνε ένα απλό, τυπικό τηλεφώνημα, θα δεις πως το ενδιαφέρον που θα σου δείξει θα ανοίξει δρόμο επανένωσης. Από τις αντιδράσεις του θα καταλάβεις πως τόσο καιρό σε περιμένει, δείξε ξεκάθαρα αυτό που νιώθεις και αυτό που θέλεις.

Νέα γνωριμία: Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, δώσε εσύ το πράσινο φως και πολύ γρήγορα θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου. Αν έχεις διάθεση για νέο ερωτικό ξεκίνημα, τότε μη χάσεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσεις.

Σχέση – Γάμος: Κινήσου με αποφασιστικότητα, θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Τα λόγια σου θα πείσουν, αρκεί οι επιθυμίες σου και οι απόψεις σου να είναι σταθερές. Αν κινηθείς ώριμα και συνετά, θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προσώπου που αγαπάς.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Το πρώην ταίρι σου μετανιώνει για τα λάθη του, θα πάρει πίσω πικρές κουβέντες. Με ξεκάθαρο τρόπο θα σου ζητήσει συγγνώμη, στόχο θα έχει να επαναφέρει τα αισθήματά σας στην αρχική τους μορφή. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου ζητήσει ραντεβού, να πας, θα ακούσεις ειλικρινή λόγια, που θα θερμάνουν και πάλι την καρδιά σου.

Νέα γνωριμία: Σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Όμορφη παρουσία, ευγενική συμπεριφορά, θα καταφέρει να σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις πιθανότατα προς το τέλος της εβδομάδας, η σχέση σας θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Σχέση – Γάμος: Αν σε πίκρανε ή σε απογοήτευσε το αγαπημένο σου ταίρι, θα σου ζητήσει με έμμεσο τρόπο συγγνώμη, προσπάθησε να εκτιμήσεις τις κινήσεις που θα κάνει. Καλό θα είναι να παραδεχτείς και εσύ τα λάθη που έγιναν από τη δική σου πλευρά, μόνο έτσι θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να προχωρήσετε παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Σου δίνω τη συμβουλή να μη στηριχτείς στις πληροφορίες που θα λάβεις, θα είναι ελλιπείς, θα υπάρξουν ανακρίβειες. Καλό είναι αυτά που θα μάθεις, να μην επηρεάσουν τις αποφάσεις σου γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Πράξε βάσει αποδεδειγμένων αισθημάτων, μην εμπιστευτείς όλα όσα θα σου μεταβιβάσουν.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλεις στο ερωτικό σου στόχαστρο, όμως το αν σου ταιριάζει ή όχι καλό θα είναι να μην το στηρίξεις στην πρώτη εικόνα. Θα υπάρξουν επαφές μεταξύ σας, στην πορεία των γεγονότων θα σου αποκαλύπτονται στοιχεία, που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από την αρχική σου εντύπωση.

Σχέση – Γάμος: Μην πάρεις και πολύ φόρα και αρχίσεις τις κατηγορίες και την αυστηρή κριτική, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Η προκατάληψη με την οποία θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις, θα σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα, κράτα συγκρατημένη στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Αισιοδοξία θα σου φέρει η τηλεφωνική συνομιλία που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου. Δε θα κομπιάσει, ούτε θα σου κρύψει τα αισθήματά του, η στάση του θα είναι τόσο άμεση, που θα σε αιφνιδιάσει. Με άμεσο τρόπο θα σου ζητήσει ραντεβού, αν το δεχτείς, τότε η συνάντηση θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, έντονη η γοητεία σου, σε διαβεβαιώνω πως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις θα είναι οι καλύτερες. Θα εντυπωσιάσεις πρόσωπο, που θα σε εξιτάρει η πρόσχαρη και εκδηλωτική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις νέα ερωτική γνωριμία!

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα προκύψει το συμβάν που θα καθοδηγήσει τις κινήσεις και τα όνειρά σου. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα ανοίξει το μέλλον σου, θα κατευθύνει εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι σε σταθερά μονοπάτια. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να παρθεί απόφαση για δεσμευτικές και επίσημες κοινοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα μάθεις για γεγονότα που ως τώρα κρατούσε κρυμμένα, θα καταλάβεις τι έφταιξε και ποια ήταν η ουσιαστική αιτία του χωρισμού σας. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και εξακριβώσεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βρει τρόπο να τονώσει τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως τον τελευταίο καιρό ο τρόπος ζωής σου να σε έκανε να ξεχάσεις πόσο γοητευτικό άτομο είσαι, τώρα θα επανέλθουν ξεχασμένα αισθήματα. Νέος έρωτας θα κάνει την έναρξή του, σε βεβαιώνω πως το αποτέλεσμα δε θα είναι απογοητευτικό.

Σχέση – Γάμος: Ουσιαστική και κατατοπιστική θα είναι η συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εισχωρήσεις στην καρδιά του ατόμου που αγαπάς με στόχο να καταλάβεις τι ακριβώς αισθάνεται και ποιες είναι οι ενδόμυχες επιθυμίες του. Η σχέση σας περνά σε στάδιο γαληνής και αρμονίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση: Συνετά και συγκρατημένα θα απαντήσεις στο τηλεφώνημα που θα λάβεις. Πρόσωπο από το οποίο αναμένεις κίνηση εδώ και καιρό, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σου να κρατήσεις στάση ψύχραιμη. Η συγκαταβατικότητά σου θα ανοίξει προοπτική επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα ίσως να μην έχεις ιδιαίτερη διάθεση για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, ωστόσο η οικειότητα που βγάζει ο χαρακτήρας σου θα δημιουργήσει από μόνη της πρόσφορο έδαφος. Ένα συμπαθητικό πρόσωπο θα σε πλησιάσει, οι φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει, θα εξιτάρουν τελικά το ενδιαφέρον σου.

Σχέση – Γάμος: Αποτελεσματικός θα είναι το τρόπος που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου, από τη μια η διπλωματία σου από την άλλη ο ερωτισμός σου, θα καταφέρεις να κατευθύνεις τις εξελίξεις. Να την κάνεις την πρόταση που έχεις στη σκέψη σου, θα γίνει αποδεκτή, καταφθάνουν αλλαγές, ευχάριστες και δημιουργικές.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα σε βάλουν σε σκέψεις, ίσως να αλλάξεις τοποθέτηση σχετικά με το αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι. Ενδέχεται να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από το πρώην ερωτικό σου ταίρι, αλλαγές θα υπάρξουν στις επιθυμίες σου, οι στόχοι σου θα πάρουν τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

Νέα γνωριμία: Δεν αποκλείεται να είναι ανεξέλεγκτος ο ερωτισμός που θα νιώσεις για το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Η συνομιλία σου με ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο θα φέρει κεραυνοβόλα αισθήματα, προσοχή στις υπερβολές. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα αδιαφορήσεις για συνέπειες ή για ενδεχόμενες παγίδες.

Σχέση – Γάμος: Θα το μπερδέψεις το αγαπημένο σου ταίρι, η στάση σου θα είναι αλλοπρόσαλλη, άλλα θα θέλεις και άλλα θα ζητάς. Σε περίπτωση που νιώθεις πίεση ή έχεις ανάγκη να απελευθερωθείς από τα δεσμά και τη ρουτίνα, μη βιαστείς να προκαθορίσεις τις καταστάσεις, στο επόμενο στάδιο θα ηρεμήσεις, θα προκύψουν αλλαγές που θα ανανεώσουν την πορεία του δεσμού σου.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις