ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σημαντική διάκριση για το βίντεο «Μετέωρα» Λαρισαίων δημιουργών σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Το video Μετέωρα του Πασχάλη Μάντη διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό που διενεργείται στα Pinewood Studios( σε ένα από τα πιο διάσημα κινηματογραφικά στούντιο στον πλανήτη) εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του ενώ κατατάχθηκε στις 12 καλύτερες του διαγωνισμού.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση δεδομένου του ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω απο 500 films και είχε να συναγωνισθεί βίντεο από κάθε γωνιά του πλανήτη! Στην έδρα των Pinewood Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκεται στην καρδιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας γυρίζονται ταινίες όπως το james bont, star wars,mama mia,κα https://pinewoodgroup.com/pinewood-today/our-heritage)

Το βίντεο ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες στα μετέωρα και έγινε με σκοπό την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλίας. Μπορείτε να δείτε το video εδώ. https://youtu.be/1hTJdf9aZec

Εκτός απο την κριτική επιτροπή κλήθηκε να ψηφίσει και το κοινό μέσω ειδικής συνδρομητικής πλατφόρμας κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στην τελική κατάταξη.

“Ειμαι χαρούμενος που με την ομάδα μου καταφέραμε και προβάλλαμε ακόμα μια φορά τον τόπο μας την Θεσσαλία στο εξωτερικό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιαυτό μέσω της τέχνης γιατί πιστεύουμε οτι ζούμε στην ομορφότερη περιοχή της Ελλάδας και αξίζει αυτή η εικόνα να ταξιδεύει παντού” Δηλώνει ο Πασχάλης Μάντης και προσθέτει. Είναι σημαντικό να ευχαριστήσω την ομάδα μου που εργάστηκε εθελοντικά σε όλο αυτό και πάντα με στηρίζει σε κάθε προσπάθεια. Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Μπουτίνα που απο την πρώτη στιγμή υποστήριξε και βοήθησε για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Συντελεστές Σκηνοθεσία Πασχάλης Μάντης Διεύθυνση Παραγωγής Ηλίας Μάντης Μουσική Έλενα Ξυδιά Φωτογραφία Johny Brami,Αγγελος Καστώρης Μοντάζ Στέλιος Ζαφειρόπουλος Οργάνωση Νίκος Γρίβας Make up artist Τζενη Καρέλα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες