ΛΑΡΙΣΑ

Σε σύσκεψη καλεί τα σωματεία της Λάρισας το ΕΚΛ την προσεχή Τρίτη

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καλεί τα Σωματεία της περιοχής μας, κάθε Διοικητικό Συμβούλιο, κάθε συνδικαλιστή, πρωτοπόρο εργαζόμενο που προβληματίζεται να πάρει μέρος στην σύσκεψη που διοργανώνει την Τρίτη 13 Απρίλη και ώρα 6:30μμ. στον αύλειο χώρο του 1ου Λυκείου Λάρισας.

Να συζητήσουμε για την οργάνωση της πάλης μας απέναντι στις «ανατροπές του αιώνα» που φέρνει η κυβέρνηση με το νέο αντεργατικό έκτρωμα. Θεσμοθετώντας 10ωρη δουλειά με κατάργηση της αμοιβής των υπερωριών. Επιβάλλοντας δουλειά «ήλιο με ήλιο», διαλύοντας το 8ωρο, 101 χρόνια μετά την θεσμοθέτησή του στην χώρα μας. Επιχειρώντας να μετατρέψει σε άβατο τους χώρους δουλειάς, χτυπώντας το δικαίωμα των εργαζομένων στην συλλογική οργάνωση και πάλη.

Να απαιτήσουμε την προστασία της ζωής και της υγείας μας από την πανδημία που εδώ κι ένα χρόνο η κυβέρνηση αρνείται όλα τα απαραίτητα μέτρα, δεν υλοποιεί κανένα από τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών και των εργαζομένων.

Να οργανώσουμε τον απεργιακό, αγωνιστικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς δίνοντας μια πρώτη απάντηση στην νέα αντεργατική επίθεση.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε όλα τα Σωματεία να πάρουν μέρος στην Σύσκεψη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες