ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Τον σκότωσε για «φουσκωμένο» λογαριασμό

Για ασήμαντο λόγο ο 72χρονος πήρε τη ζωή του 39χρονου

Ούτε το βάζει ο νους του ανθρώπου ότι ζωές χάνονται για τόσο ασήμαντο λόγο όπως έγινε σήμερα το πρωί στην Κυπαρισσία, όπου ένας νεαρός επιχειρηματίας πυροβολήθηκε μέσα στο κατάστημά από έναν 72χρονο.
Το φονικό έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μισή ώρα πριν, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει στο κατάστημα με είδη τεχνολογίας για να πληρώσει κάποιον λογαριασμό.

Ο 39χρονος θέλησε να τον εξυπηρετήσει, όμως, φέρονται να λογομάχησαν για το ποσό που έπρεπε να καταβάλει ο 72χρονος, με αποτέλεσμα τελικά εκείνος να φύγει από το κατάστημα εκνευρισμένος, όπως αναφέρθηκε στο MEGA.

Μισή ώρα μετά, επέστρεψε, κρατώντας στα χέρια του ένα περίστροφο, μπήκε πίσω από τον κισέ που βρισκόταν ο 39χρονος και τον πυροβόλησε μία φορά στο στέρνο.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να σωθεί. Ένας νεαρός άνδρας, παντρεμένος πρόσφατα που πριν από μόλις ένα χρόνο είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

«Πάω να φέρω το όπλο μου»

Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν δύο πελάτες αλλά και μια υπάλληλος του καταστήματος, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει από τα όσα είδε να γίνονται μπροστά στα μάτια της.

Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης, φέρεται να είπε, αποχωρώντας εκνευρισμένος τη πρώτη φορά από το μαγαζί: «Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου».

Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, δεν έδωσε σημασία στην απειλή.

Μετά τη πράξη του, ο 72χρονος, κρατώντας με το περίστροφο στο χέρι, παραδόθηκε μόνος του, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις