ΛΑΡΙΣΑ

Επιτυχημένο το 1ο Δωρεάν Μάθημα Οικονομίας από την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι  ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το 1ο Δωρεάν Μάθημα Οικονομίας , εισαγωγή στον ” Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό” του 1ου Κύκλου, από την  Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας και το Επιμελητήριο Λάρισας για τις Γυναίκες Επιχειρηματίες , αλλά και Γυναίκες που σκέφτονται να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση.

Το έργο ” Μαθήματα Οικονομίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος  ActivecitizensfundGreece, με φορέα υλοποίησης το WomenOnTopκαι είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου γνωστού ως EEAGrantsGreece.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και στην ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών καί στην ανάδειξη του ρόλου της, στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Οργανισμό WomenOnTop για την εκπαίδευση των εισηγητριών μας  και την υποστήριξη στην οργάνωση των Μαθημάτων και την συνιδρύτρια του Οργανισμού κα PinelopiTheodorakakouγια την παρουσία της, στην έναρξη των μαθημάτων και τον χαιρετισμό της. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κα  OlgaTsiourva, Περιφερειακή Διευθύντρια ΟΑΕΔ – Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Θεσσαλίας και την Δικηγόρο EleniMatraki, Life, Wellness&BusinessCoach,οι οποίες με χαρά και ανιδιοτελως, δέχθηκαν να εισηγηθούν μαζί με την Γενική Γραμματέα του Επιμελητηρίου μας, την κα Καλλιόπη Τζήκα, τον ” Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό” συμβάλλοντας έτσι, στην προσπάθεια να γίνουν οι οικογένειες, οι επιχειρήσεις, οι οργανισμοί και η Κοινωνία μας, πιο ισότιμες και ουσιαστικά συμπεριληπτικες!!!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά, όλες τις συμμετέχουσες εκπαιδευόμενες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τους, για το δεύτερο μάθημα, την Πέμπτη 8-4-2021.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες