ΛΑΡΙΣΑ

Δήμος Λαρισαίων: Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές συζητήσεις με θέμα το θέατρο

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λαρισαίων αναφέρει τα εξής:

”Ξεκίνησαν την Τετάρτη 31 Μαρτίου οι διαδικτυακές διαλέξεις-συζητήσεις (που υλοποιούνται μία φορά την εβδομάδα) με ποικίλη θεματολογία από την Τέχνη και το Θέατρο, με στόχο την μάθηση, τη δημιουργική ψυχαγωγία μέσα από την πλούσια ιστορία του θεάτρου, αλλά και τη διατήρηση της επαφής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του κοινού της πόλης. Εκπαιδεύτρια της δράσης είναι η κ. Μαρία Παπουτσή Θεατρολόγος-συνεργάτης του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Το Διαδικτυακό Πρόγραμμα υλοποιείται από το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ & το Θεσσαλικό Θέατρο, στοχεύοντας στην στήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Η Λάρισα κάνοντας πράξη την “Πόλη που Μαθαίνει”, δημιουργώντας δίκτυα και συνεργασίες, διαμορφώνει προγράμματα για την πόλη και τους δημότες της, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα μένουν σπίτι, εξαιτίας της νόσου Covid-19. Τα μέλη ιδιαίτερα των ΚΑΠΗ, λόγω της αναστολής της λειτουργίας των δομών, έχουν βιώσει την απομόνωση, την μοναξιά και τον περιορισμό των κοινωνικών συναναστροφών.

Την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος έχει το τμήμα Δια βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Λαρισαίων.

Αιτήσεις μπορούν ακόμη να υποβληθούν μέχρι 06 Απριλίου και ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1gPNFRNNmXP7-1uHOwK5kxyUwsIpLXZ3hTnzP0XRH7XA/edit

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410680249, 2410680250 (Τμήμα Δια Βίου Μάθησης)

2410233430 (Γ΄ ΚΑΠΗ)”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες