Απόλλων Λάρισας

Κίνηση αγάπης και συμπαράστασης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στο Ζάρκο

Μια ακόμη έμπρακτη στήριξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (27/03) στο Ζάρκο Τρικάλων όπου χτυπήθηκε πιο πολύ από τον εγκέλαδο, μαζί με την περιοχή της Ελασσόνας και του Τυρνάβου.

Η ομάδα της Λάρισας δια των μελών της αποστολής της, που σταμάτησαν καθ’ οδόν για την Άρτα, όπου την Κυριακή αγωνίζονται με την ΑΕ Καραϊσκάκη για την 17η αγωνιστική της Super League 2, προέβη σε μία ακόμη κίνηση ανθρωπιάς.

Παρέδωσαν στα μικρά παιδιά της κοινότητας που κατέκλυσαν την πλατεία, μπάλες και αθλητικό υλικό, κάνοντας τα, να λάμπουν από χαρά.

Όλοι οι άσοι του Απόλλωνα μαζί με τον προπονητή τους κ. Κώστα Φρατζέσκο, βγήκαν πολλές φωτογραφίες με τα παιδάκια, που τα πρόσωπα τους, ήταν γεμάτα από από ικανοποίηση και αυτό ήταν η καλύτερη ηθική “ανταμοιβή” για την κίνηση τους.

Την διαδικασία της συγκεκριμένης βοήθειας, στήριξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός που ήταν παρών στην λιτή εκδήλωση που έγινε στην πλατεία του Ζάρκου (ακολουθούν δηλώσεις του, στο τέλος του θέματος).

Επίσης το παρόν έδωσαν εκτός από τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής του Απόλλωνα Λάρισας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος (που μετέφερε και μήνυμα συμπαράστασης του μεγαλομετόχου κ. Παναγιώτη Μαντζανά), ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζάρκου κ. Ιωάννης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ζάρκου κ. Χρήστος Αραχωβίτης όπως επίσης πλήθος κόσμου και κυρίως μικρών παιδιών.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ίδιο υλικό η ΠΑΕ Απόλλων έστειλε και στις πληγείσες (από τον σεισμό) περιοχές της ΠΕ Λάρισας.

Τα παιδάκια στο τέλος ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Απόλλωνα Λάρισας με μία φωνή, που συγκίνησε άπαντες τους παραβρισκομένους.

Παρακολουθήστε παρακάτω τις δηλώσεις που έκαναν γι αυτήν την κίνηση της λαρισινής ομάδας, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λιότσιος.

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις