ΛΑΡΙΣΑ

Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση στη Λάρισα (φώτο)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ σε συνεργασία με το ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως, η αιμοδοσία αυτή αποτέλεσε και την πρώτη ανοιχτή αιμοδοσία για όλους τους φίλους της δομής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την γιατρό του νοσοκομείου κα Βασιλούδη και την νοσηλεύτρια κα Αθανασιάδου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τον Ερυθρό Σταυρό για την κάλυψη της δράσης μας, καθώς και τις ομάδες Νεανική Αρωγή και Top Trip που αφιέρωσαν το πρωϊνό τους για την ενίσχυση της αιμοδοσίας μας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κυρία Πατέτσου Ευαγγελία, υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της δομής: «Φέτος, επιθυμία μας ήταν να επεκτείνουμε την δράση μας καλώντας σε συμμετοχή όλους όσους είναι ευαισθητοποιημένοι και επιθυμούν να προσφέρουν ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΖΩΕΣ. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν το λιγότερο συγκινητική και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τον συνολικό απολογισμό 44 ατόμων που άφησαν τις δουλειές τους για να ενισχύσουν τον σύλλογο αιμοδοτών μας. Αριθμός που ξεπερνά κάθε προσδοκία, καθώς ήταν η πρώτη μας ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία».

Και συνεχίζει «Θεωρούμε καθήκον μας, την δύσκολη εποχή αυτής της πρωτοφανούς πανδημίας που διανύουμε, να συμμετέχουμε και να στεκόμαστε αρωγοί των συνανθρώπων μας με πράξεις αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας».

Καθοριστικής σημασίας, λοιπόν, η προσπάθεια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ όπως αποδεικνύεται χαρακτηριστικά και από τα λόγια του Αξιότιμου Κύριου Αναστασίου Μιχάλη, Αντιδημάρχου Αθλητισμού: «Η αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη αγάπης, μια πράξη προσφοράς, μια πράξη αλληλεγγύης. Για το λόγο αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ για αυτή του τη πρωτοβουλία. Μακάρι να έρθει μια μέρα που δε θα χρειάζεται ο κόσμος αλληλεγγύη. Μέχρι τότε όμως εμείς πρέπει να δείχνουμε την αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας στους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Αυτό κάνατε πολύ καλά κι εσείς στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ τηρώντας την υπόσχεση και μένοντας όλοι μας πιστοί στο ραντεβού μας για προσφορά ως προς το κοινωνικό σύνολο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Οκτώβριο. ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις