ΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δ.Ε. Λάρισας για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοινώθηκε η έκδοση της εγκυκλίου μεταθέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σχολικού έτους 2020-2021.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 18/03/2021 έως 26/3/2021.

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 10 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης σε ΣΜΕΑΕ των μεταταγμένων (ΦΕΚ 1891/Γ΄/23-11-2020) εντός της περιοχής μετάταξής τους, και όσων ακόμα είναι στη διάθεση των ΠΥΣΕΕΠ καθώς και οι αιτήσεις βελτίωσης θέσης εντός της ίδιας περιοχής από ΣΜΕΑΕ σε ΣΜΕΑΕ, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων ΣΜΕΑΕ.

Το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. είναι αρμόδιο για μεταθέσεις

i) μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού α) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης, β) σε Κ.Ε.Σ.Υ. γ) ειδικών κατηγοριών και δ) αμοιβαίες μεταθέσεις και

ii) μελών του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού α) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης, β) μεταθέσεις ειδικών κατηγοριών και γ) αμοιβαίες μεταθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να ενημερωθούν για την εγκύκλιο μεταθέσεων από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων http://www.minedu.gov.gr και από την ιστοσελίδα της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας http://dide.lar.sch.gr.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες