ΛΑΡΙΣΑ

Οδός… ταλαιπωρίας και όχι Δημοκρατίας στη Λάρισα – 33 χρόνια δρόμος γεμάτος λακκούβες και μπαλώματα

Από το 1988 έχει να ασφαλτοστρωθεί η οδός Δημοκρατίας στην πλατεία της Νεάπολης σύμφωνα με επιστολή – καταγγελία που λάβαμε από Λαρισαίο.

Ένας δρόμος που 33 χρόνια μετά, είναι γεμάτος με λακκούβες και μπαλώματα, ταλαιπωρώντας καθημερινά όσους τον διαβαίνουν.

Όπως εξηγεί επίσης, ενώ έχουν γίνει επισημάνσεις στο δήμο Λαρισαίων, δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ευήκοα ώτα.

Διαβάστε την επιστολή του: «Σας ενημερώνω για την κατάσταση του δρόμου Δημοκρατίας στη Νεάπολη Λάρισας. Ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε το 1988.

Έκτοτε πέρασαν υπηρεσίες ύδρευσης, αποχέτευσης και αερίου ο καθένας μπαλώνοντας έναν δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας. Από τη Δημοκρατίας περνάει και το λεωφορείο Νο1. Όταν βρέχει, τα απόνερα των οχημάτων που περνάνε δεν μας επιτρέπει να βγούμε από το σπίτι μας! Μας κάνουνε μούσκεμα! Ένας δρόμος 33 ετών! Ένας κύριος δρόμος της Νεάπολης, από τους μεγαλύτερους. Σας επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες για να δείτε την κατάσταση που επικρατεί. Έχουμε πάει πολλάκις στο γραφείο πολιτών αλλά μάταια. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Υπάρχουν 15 λακκούβες μεγάλες και 8 μπαλώματα κατά πλάτος που έγιναν από την εταιρία αερίου. Στην προσπάθειά μου να βγάλω τις φωτογραφίες έγινα μούσκεμα δύο φορές. Παρακαλώ να τις ανεβάσετε, κοινοποιήσετε,….. κάτι μήπως και συγκινηθούν οι υπεύθυνοι.

Υ.Γ. Κάποιοι του δήμου ήρθαν προ διετίας, αναγνώρισαν ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά ουδέποτε ασχολήθηκαν.»

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις