ΛΑΡΙΣΑ

Leroy Merlin: Στήριξη προς τους σεισμόπληκτους του Ν. Λάρισας

Μετά τον πρόσφατο σεισμό των 6,3 Ρίχτερ που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία αφήνοντας πίσω του μεγάλη έκταση υλικών ζημιών σε σπίτια, σχολεία αλλά και δημοτικά έργα, η LEROY MERLIN προχώρησε στη στήριξη των πληγέντων δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου, Φαρκαδόνας και Λαρισαίων.

Πιο συγκεκριμένα, η LEROY MERLIN διένειμε εξοπλισμό όπως κιόσκια, καρέκλες αλλά και 15 σόμπες υγραερίου για τις σκηνές που έχουν στηθεί σε εξωτερικούς χώρους με άμεσο στόχο την στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Συμπληρωματικά, η εταιρεία προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα (εκτός προσφορών με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση αποδεικτικού ακαταλληλότητας κατοικίας) βοηθώντας στη φροντίδα των ανθρώπων στα χωριά που επλήγησαν.

Ο Γενικός διευθυντής του καταστήματος LEROY MERLIN Γιώργος Γερασίδης. δήλωσε: «H έμπρακτη στήριξη στους δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου, Φαρκαδόνας και Λαρισαίων, που επλήγησαν από τον σεισμό των 6 ρίχτερ αποτελεί προτεραιότητα και χρέος για τη LEROY MERLIN. Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους με όλες μας τις δυνάμεις.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες