ΛΑΡΙΣΑ

Ευχαριστίες από τους προέδρους των σεισμόπληκτων χωριών του δήμου Λαρισαίων

Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αμυγδαλέας Γιώργος Μητράκας, Κοιλάδας Κώστας Κερμελίδης, Κουτσοχέρου Βαιος Φονιάς, Ραχούλας Αναστάσιος Γόγουλος και Μάνδρας Σπύρος Καδόγλου της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας του Δήμου Λαρισαίων, με κοινή τους ανακοίνωση, ευχαριστούν “όλες τις αρμόδιες αρχές και τις υπηρεσίες καθώς και όλους όσοι έσπευσαν να στηρίξουν έμπρακτα και ψυχικά τους σεισμόπληκτους κατοίκους των περιοχών μας.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και όλα τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και τις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και τη ΔΕΥΑΛ για το γεγονός της άμεσης ανταπόκρισης και για την συνεχή στήριξη των κατοίκων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό για την στήριξή του, την Ελληνική Αστυνομία, και το Πυροσβεστικό Σώμα που είναι συνεχώς δίπλα μας. τους βουλευτές Λάρισας που μας επισκέφθηκαν υποσχόμενοι ότι θα στηρίξουν με κάθε τρόπο την ανασυγκρότηση των χωριών μας, τις εθελοντικές οργανώσεις, τους επιχειρηματίες της Λάρισας που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες και τους απλούς συμπολίτες μας για το ενδιαφέρον τους.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε στον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο για τις επισκέψεις τους στα χωριά μας και την στήριξη που προσφέρει σε όλους μας.

Με την μεγάλη δοκιμασία του σεισμού καταλάβαμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας και πήραμε δύναμη και κουράγιο από την στήριξη και την συμπαράσταση που αισθανθήκαμε όλες αυτές τις ημέρες.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις