ΛΑΡΙΣΑ

Στο Μητροπολίτη Λαρίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος (φωτό)

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός κ. Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, στο Επισκοπείο.

Ο κ. Αρχηγός, ευρισκόμενος στην πόλη μας για την τελετή παράδοσης-παραλαβής της 1ης Στρατιάς στο νέο Διοικητή αυτής, Αντιστράτηγο κ. Πέτρο Δεμέστιχα, προτού αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, πραγματοποίησε στάση στην Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να λάβει την ευλογία του σεπτού μας Ποιμενάρχου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκαρδίως τον κ. Αρχηγό, τηρώντας αμφότεροι τα ασφαλή μέτρα προφύλαξης που έχει συστήσει η Ελληνική Πολιτεία, και τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση των Ενόπλων Δυνάμεων στις ανάγκες των σεισμοπλήκτων αδελφών μας.

Προ της αναχωρήσεως του κ. Αρχηγού, ο κ. Ιερώνυμος του προσέφερε μία εικόνα του Αγίου ενδόξου Βασιλέως και Ισαποστόλου Κωνσταντίνου, ενώ ο Ενδοξώτατος Στρατηγός μας επέδωσε στον Σεβασμιώτατο το επετειακό μετάλλιο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις