ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ράπτη από ΓΝΛ: Το νοσοκομείο έβαλε πλάτη στην πανδημία – Προσπάθειες να εμβολιαστούν οι σεισμόπληκτοι κατά προτεραιότητα (φωτο –βίντεο)

Λίγο πριν αναχωρήσει για τα σεισμόπληκτα, Δαμάσι και Μεσoχώρι, η υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη που βρίσκεται στη Λάρισα από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Γρηγόρη Βλαχάκη  και εξήρε το έργο του ΓΝΛ για το πόσο καλά διαχειρίστηκε το δεύτερο, ειδικά, κύμα της πανδημίας.

Η υφυπουργός είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το εμβολιαστικό κέντρο εντός του ΓΝΛ.

Αναλυτικά η κα Ράπτη υπογράμμισε:

«Συγχαίρω την διοίκηση και όλο το προσωπικό του ΓΝΛ, που έβαλαν μεγάλη πλάτη στο δεύτερο κύμα της πανδημίας προσφέροντας πολύ καλές υπηρεσίες στους πολίτες της Λάρισας. Το μέλημά μας είναι να μην έχουμε επιδείνωση της πανδημίας τώρα στο τρίτο κύμα. Με χαρά άκουσα ότι εδώ πάνω από το 80% των εργαζομένων έχουν εμβολιαστεί. Είναι σημαντικό για να χτίσουμε το τοίχος της ανοσίας και να βγούμε από όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Ελπίζουμε ότι δεν θα μετατραπεί το ΓΝΛ σε ξενοδοχείο – νοσοκομείο covid.

Δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου ο εμβολιασμός των σεισμόπληκτων, αλλά γίνονται ενέργειες για να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα».

Δείτε φωτογραφίες:

Ε.Μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες